OfficeGrip_logo

Yammer

Betrek werknemers bij de organisatie

Een sociaal netwerk

Informeer de complete organisatie

Microsoft Yammer is een sociaal netwerk speciaal ontwikkeld voor intern gebruik. Met Yammer wordt het mogelijk om de complete organisatie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Werknemers kunnen met elkaar de interactie aangaan en reageren op de berichten die op Yammer worden geplaatst. 

Met Yammer wordt het mogelijk om de gehele organisatie in een keer te bereiken. Dit maakt het makkelijk om belangrijk nieuws snel en gemakkelijk te verspreiden binnen de organisatie. De Microsoft Yammer omgeving is alleen zichtbaar voor de interne organisatie.

Microsoft Yammer sociaal netwerk

Betrek werknemers bij de organisatie

Met Microsoft Yammer kunnen werknemers op een informele manier met elkaar communiceren. Creëer een omgeving waarin werknemers gemakkelijk nieuws kunnen plaatsen en delen met de organisatie. Collega’s kunnen op elkaars berichten reageren en de interactie aangaan. Met Yammer wordt het makkelijker om iedereen op de hoogte te houden, zelfs als er veel vanaf verschillende locaties wordt gewerkt.

Microsoft Yammer informeel

Informeel

Creëer een informele plek om informatie te delen. Met Yammer wordt het mogelijk om op een leuke manier informatie met elkaar te delen.

Yammer veilig

Snel en veilig

Deel snel en gemakkelijk informatie met de complete organisatie. Met de kracht van Microsoft 365 gebeurt dit op een snelle en veilige manier.

Microsoft Yammer Hybride werken

Hybride werken

Maak het voor de organisatie mogelijk om vanaf elke locatie in contact te staan met werknemers. Werknemers kunnen Yammer benaderen vanaf elke locatie.

Creëer communities

Stel werknemers in staat om contact met elkaar te behouden

Met Microsoft Yammer wordt het mogelijk om communities te bouwen met gezamenlijke interesses. Verzamel ideeën, geef terugkoppeling en houd iedereen op de hoogte met de nieuwste Yammer omgeving in Microsoft 365. Collega’s kunnen samen met elkaar reageren op verschillende onderwerpen en op een informele manier met elkaar communiceren.

Yammer integreert naadloos samen in de Microsoft 365 omgeving, waardoor het toegankelijk is vanuit Microsoft Teams, Outlook, de webbrowser en nog veel meer plekken. Op deze manier wordt het makkelijker om snel een overzicht te krijgen van de nieuwste ontwikkelingen. 

Spreek een adviseur

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.
    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: