Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 26 februari 2016
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
animated-gif-emoji-outlook-com

Animated gif’s en emoji’s nu ook beschikbaar voor outlook.com-mail

De nieuwste versie van Microsoft haar webmaildienst Outlook.com is uit. Outlook.com is het voormalige Hotmail en gebruikers kunnen met deze vernieuwde versie animated gifs en emoji’s toevoegen en in mails plaatjes bewerken.

Animated gifs

Het integreren van de animated gifs is mogelijk via een add-in van de webdienst Giphy. Microsoft vertelt erbij dat ook Uber, Paypal, Yelp en Wunderlist als add-ins beschikbaar zijn. Ook is het met de nieuwe versie van de webmaildienst mogelijk om via @mentions personen toe te voegen aan het e-mailgesprek. Dit betekent dat het typen van bijv. @karel er voor zorgt dat die naam in het ‘aan’-veld verschijnt.

Emoji’s

Maar er zijn meerdere mogelijkheden bijgekomen; de zoekfunctie is verbeterd en het is mogelijk gepinde berichten in mappen te zetten. De emoji’s hebben hun eigen knop gekregen in de editor en het bewerken van foto’s is mogelijk bij het plakken van afbeeldingen in de webmail.

De update van Outlook.com zal geleidelijk bij alle gebruikers wereldwijd verschijnen. Wanneer gebruikers in Nederland aan de beurt zijn, is onduidelijk.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback