Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

 • 27 februari 2019
 • officegrip
 • Nieuws
 • 0
belangrijke-uitdagingen-externe-werknemers

Belangrijke uitdagingen op het gebied van externe werknemers

Externe werknemers zijn er in alle soorten en maten, maar er zijn een paar problemen die alle externe werknemers gemeen hebben. Deze problemen zijn het gevolg van het feit dat ze niet op kantoor zijn en dus niet in de buurt van collega’s. Het herkennen van de gemeenschappelijke problemen is echter de eerste stap naar een oplossing.

Toegang: Alle werknemers moeten toegang hebben tot bedrijfsservers- en -programma’s om hun werk te doen, en externe werknemers vormen hier geen uitzondering op. Door een systeem in te stellen waarin elk teamlid toegang heeft tot de benodigde informatie, stel je externe werknemers in staat om overal bij de benodigde bestanden te kunnen. Opslag in de cloud is een betrouwbare oplossing voor het toegangsprobleem.

Connectiviteit: De mogelijkheid om met collega’s te communiceren en snelle, naadloze updates
te ontvangen via internet, kan het werk van een extern teamlid aanzienlijk verlichten. Zelfs wanneer er niet altijd toegang is, is het van cruciaal belang dat de werknemer onmiddellijk updates ontvangt wanneer er weer verbinding is via Wi-Fi.

Flexibiliteit: In de wereld van vandaag leidt de mogelijkheid om een apparaat van je voorkeur te gebruiken (Apple in plaats van Android, een laptop in plaats van een smartphone) tot een hogere productiviteit, met name voor werknemers die op pad zijn. Mensen werken prettiger op hun eigen apparaat omdat ze weten hoe dat werkt. Ook kunnen ze sneller werken omdat ze het besturingssysteem en de sneltoetsen kennen. Vooral voor mensen onderweg betekent deze tijdsbesparing dat ze onmiddellijk aan het werk kunnen. Probeer ook je team de mogelijkheid te bieden het apparaat van hun voorkeur te gebruiken. Ze hoeven het apparaat dan niet te leren kennen.

Ingebouwde beveiliging: Bescherm de vertrouwelijke informatie van je medewerkers en je bedrijf. Volgens een onderzoek van Lookout, Inc. gepubliceerd in USA Today, is 60% van de werknemers zich bewust van de risico’s die het gebruik van eigen apparaten voor hun werk met zich meebrengt, maar 85% van die respondenten gaf aan het toch te doen. Voorzie je team van de veiligste hulpmiddelen en stel best practices in voor het delen en het instellen van de toegang tot bestanden.

Wanneer je elk type externe werknemer de ondersteuning geeft die deze nodig heeft, kun je het potentieel van je team maximaliseren. In het gratis eBook hieronder bekijken we de IT-ondersteuning die je externe werknemers nodig hebben. Hierbij gaan we nader in op de kenmerken, levensstijl en behoeften van elk type externe werknemer.

 

Download het eBook:

6 veelvoorkomende typen externe werknemers en hoe je ze kunt ondersteunen

 

Externe werknemers hebben verschillende behoeften, aangezien ze mogelijk veel reizen, op verschillende locaties werken of in meerdere tijdzones werken.

 

In dit eBook wordt het volgende uitgelegd:

 • De kenmerken van de 6 typen externe werknemers
 • Het bieden van tools voor externe samenwerking en andere interacties in teams
 • Het ondersteunen van een gevarieerd team van externe werknemers met een veilige en aanpasbare infrastructuur
 •  

  Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

6-veelvoorkomende-typen-externe-werknemers-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback