Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

besteed-minder-tijd-voorbereiden-vergaderingen-3

Besteed minder tijd aan het voorbereiden van vergaderingen

Microsoft Teams is het enige platform met op maat gemaakte mogelijkheden voor iedereen binnen uw bedrijf, van management tot eerstelijns medewerkers. Microsoft Teams verbindt iedereen met elkaar binnen één digitale werkruimte. De mogelijkheden zijn gebouwd voor uw klantenondersteunend personeel, IT-helpdesk, winkelmedewerkers, lijnwerkers en meer. Veel van deze functies zijn vandaag al beschikbaar in uw tenant en binnenkort zullen verschillende nieuwe functies nieuwe manieren van communicatie en samenwerking in uw hele organisatie bieden.

besteed-minder-tijd-voorbereiden-vergaderingen-2

outlook-mobiel-2

Tijd is een van de meest kostbare en schaarse middelen die we hebben en het goed beheren ervan is een belangrijk doel voor mensen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Het beheren van tijd is de afgelopen maanden nog uitdagender geworden. Hoewel er zeker voordelen zijn aan het hebben van een flexibeler schema, worden mensen nu ook geconfronteerd met veranderingen in de manier waarop ze leven, werken, samenwerken en voor zichzelf en hun dierbaren zorgen. Die veranderingen hebben geresulteerd in overvolle agenda’s met meer vergaderingen en het voorbereidende en vervolgwerk dat daarbij hoort;. Deze ontwikkelingen samen de vervagende lijnen tussen persoonlijke en werktijd en ruimte kunnen voor een grote groep mensen emotioneel en fysiek uitputtend zijn.

Online vergaderingen en videogesprekken hebben de informele gesprekken bij het koffiezetapparaat, het praatje aan de bureautafel en andere sociale gesprekken vervangen. Meer vergaderingen betekenen ook dat er meer tijd nodig is om deze voor te bereiden en ervoor te zorgen dat vervolgacties plaatsvinden. Deze nieuwe functies in Outlook zorgen er voor dat u eenvoudig de bestanden en e-mails kunt vinden die u nodig heeft voor een vergadering, waardoor u minder tijd te besteden heeft aan de voorbereiding.

Meeting Insights voor Outlook voor Android

Vind de informatie die u nodig heeft voor uw bijeenkomst op één plek. Meeting Insights brengt de e-mailberichten en bestanden die relevant zijn voor uw vergadering naar de afspraakdetails in je agenda, zodat u makkelijk en snel kunt vinden wat u nodig heeft.

 

Een beeld van vergaderinzichten in OL mobile.

In Outlook mobiel vindt u Meeting Insights in de afspraakdetails.

Krijg meer controle over uitnodigingen voor vergaderingen

Het is nu gemakkelijker en sneller om alle vergaderdetails rechtstreeks in uw inbox te zien. Schakel tussen berichten en vergaderdetails, bekijk de deelnemerslijst en wie de vergadering bijwoont en voeg er zelfs een online vergadering aan toe als de organisator het vergeten is. Nooit meer iemand e-mailen om een ​​Teams-link toe te voegen!

Een geanimeerde afbeelding van In Outlook op het web, bekijk berichten, details van vergaderingen, antwoorden van deelnemers en voeg een online vergadering toe vanuit uw inbox.

Bekijk in Outlook op het web berichten, vergaderdetails, antwoorden van deelnemers en voeg een online vergadering toe vanuit uw inbox.

Neem met één tik deel aan onlinevergaderingen

Outlook en Teams werken al geweldig samen, maar Microsoft begrijpt ook goed dat sommige mensen uitnodigingen voor vergaderingen ontvangen met behulp van andere online vergaderservices. Voor hen is er nu een JOIN-ervaring met één tik toegevoegd aan Outlook mobiel. Als je nu een uitnodiging krijgt van iemand die services zoals Zoom of Webex gebruikt, hoef je alleen maar op Deelnemen te tikken om ze snel online te ontmoeten.

Een afbeelding van Deelnemen aan één tik op de meeste vergaderingen vanuit Outlook voor Android.

Neem deel aan de meeste vergaderingen vanuit Outlook voor Android.

Plan al uw vergaderingen automatisch online in

Aangezien de meeste mensen nog steeds op afstand werken, is het een goede gewoonte om altijd de mogelijkheid te hebben om online aan een vergadering deel te nemen. U kunt dit nu instellen als de standaardoptie in Outlook mobiel en voor het web, zodat u nooit vergeet die Teams-link opnieuw toe te voegen. En maak je geen zorgen, je kunt ook nog een vergaderruimte boeken.

Ani afbeelding van instellingen in Outlook mobiel en web, u kunt al uw vergaderingen selecteren om standaard online te worden gemaakt.

In Instellingen in Outlook mobiel en web kunt u al uw vergaderingen selecteren die standaard online moeten worden gemaakt.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback