Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 25 november 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
bing-maps-live-camera-beelden

Bing Maps voegt verkeerscamera’s toe aan Kaarten

Vanaf nu kun je livebeelden van verkeerscamera’s, die de actuele drukte laten zien, bekijken in Bing Maps. Op dit moment is dit alleen mogelijk voor Duitsland, Spanje en de Verenigde Staten en dus nog niet in Nederland en werkt het alleen in Bing Maps Preview op desktops.

Bing Maps

In Bing Maps was het al langer mogelijk om de drukte op de weg te bekijken door middel van een kleur op de kaart, deze functie is ook beschikbaar in de Benelux. Nu heeft Microsoft 35.000(!) camera’s in elf landen toegevoegd alhoewel het nog niet precies duidelijk is waar deze camera’s precies hangen.

De functie is bereikbaar door in de Preview op Traffic te klikken, waarna er een schuifje zichtbaar is om de camera’s wel of niet op de kaart te tonen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback