Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 12 november 2018
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
presentaties-inkt-3d-updates-powerpoint-outlook-excel

Breng uw presentaties naar een hoger niveau met nieuwe inkt en 3D updates

De afgelopen vier jaar heeft Microsoft erg hun best gedaan om Office te transformeren en kunstmatige intelligentie (AI) te gebruiken om dagelijkse taken eenvoudiger te maken. In juni onthulden ze een fris, nieuw ontwerp voor onze Office-apps. En recentelijk heeft Microsoft nieuwe AI-functies aangekondigd in PowerPoint en Excel.
Vandaag maken ze het nog eenvoudiger om uw ideeën te presenteren, georganiseerd te blijven en enquêtes en peilingen te maken met de volgende updates:

Een geanimeerde afbeelding markeert nieuwe inktfuncties in PowerPoint.

  • Met AI-aangedreven inkt en 3D-updates in Word en PowerPoint kunt u een apparaat met aanraakbediening en een digitale pen gebruiken om uw ideeën in te kleuren en ze in perfect opgemaakte inhoud te transformeren. U kunt ook kiezen uit 30 nieuwe 3D-modellen met ingebouwde animaties om uw inhoud tot leven te brengen.
  • Twee nieuwe updates in Outlook.com maken het eenvoudiger om up-to-date te blijven met taken en eenvoudiger om te gaan met uw favoriete merken. Nieuwe integratie met Microsoft To-Do helpt u uw taken te beheren zonder uw Postvak IN te verlaten. We lanceren ook een nieuwe ervaring om u te helpen eenvoudig te communiceren met de merken waar u van houdt in Outlook.com.
  • Om u te helpen taken bij te houden op de manier die voor u het meest comfortabel is, wordt de mogelijkheid toegevoegd om uw taken met inkt bij te werken. Met uw digitale pen en een Windows-apparaat met aanraakbediening voegt u eenvoudig een taak toe aan uw lijst met inkt en verwijdert u de taak wanneer u klaar bent.
  • Sinds Microsoft Forms is vrijgegeven voor onderwijs en commerciële organisaties, hebben miljoenen mensen formulieren gebruikt om enquêtes en quizzen te maken. Op dit moment is de Forms Public Preview ook beschikbaar voor consumentenklanten.

 

Deze updates zijn gemaakt om u te helpen tijd te besparen en georganiseerd te blijven.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback