OfficeGrip_logo

Cloud telefonie

Oplossingen om via de cloud te bellen

Bij OfficeGrip zijn er verschillende telefonie mogelijkheden om een mobiele werkplek te creëren. Bekijk welke mogelijkheden wij aanbieden of neem contact op met een van onze telecom experts.

Microsoft Teams telefonie

Telefonie is de ultieme uitbreiding op Microsoft Teams

Microsoft Teams telefonie maakt het mogelijk om extern oproepen te maken. De Microsoft Teams telefonie oplossing zorgt ervoor dat de telefoniecentrale compleet in de cloud staat.

Microsoft Teams telefonie
T-Mobile abonnementen mobiel

T-Mobile abonnementen

Het best geteste netwerk van Nederland

Met T-Mobile heb je altijd en overal toegang tot het best geteste netwerk van Nederland. T-Mobile Unlimited zorgt ervoor dat u onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten in heel Europa.

Microsoft Teams telefonie & T-Mobile

Complete vast & mobiel integratie in Microsoft Teams

Met de T-Mobile telefonie integratie wordt het mogelijk om de vaste en mobiele telefonie in Microsoft Teams te koppelen. Dit zorgt ervoor dat u zelfs op uw mobiele zakelijke nummer bereikbaar bent voor oproepen vanuit Microsoft Teams. T-Mobile Unlimited zorgt ervoor dat u onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten in heel Europa.

Microsoft Teams & T-Mobile
Tele2 glasvezel zakelijk

Glasvezel van Tele2

Maximale snelheden tot 1Gbps

Het glasvezelnetwerk van Tele2 zorgt voor snelheden tot wel 1 Gbps. Met Tele2 heeft u toegang tot het nieuwste en modernste glasvezelnetwerk, met een landelijke dekking.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.


    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: