OfficeGrip_logo

Communiceer direct met je klanten via Skype voor Bedrijven vanuit je mobiele apps

Het Skype voor Bedrijven team is altijd op zoek naar nieuwe manier om meer waarde aan zijn gebruikers te kunnen bieden. Ze kijken naar nieuwe, innovatieve ideeën om mensen te verbinden met elkaar door gebruik te maken van de kracht van ons platform. Vanaf deze week is de Skype voor Bedrijven App SDK Preview klaar om gedownload te worden. Deze nieuw SDK (software development kit) stelt ontwikkelaars in staat om instant messaging, audio en video ervaringen naadloos te integreren in hun zelfgemaakte iOS en Android applicaties.

Skype voor Bedrijven App SDK Preview 

Op de Build 2016 conferentie van Microsoft werd de Skype voor Bedrijven App SDk al gepreviewed en hierbij werd het gemak waarmee Skype geïntegreerd kan worden in native mobile en tablet applicaties al uitgelicht. Microsoft liet een real-world oplossing zien gemaakt door MDLIVE, een pionier in telehealth en provider van online en on-demand healthcare delivery diensten en software, waarmee patiënten en dokters verbonden worden via mobiele apparaten op een nieuwe, gemakkelijke en efficiënte manier. Omdat MDLIVE samenwerkt met Microsoft en Office 365 zijn ze in staat om een veilig systeem dat voldoet aan HIPAA aan te bieden waarmee patienten en providers kunnen communiceren, medische rapporten en onderzoeksresultaten kunnen delen en doornemen.
 

 

MDLIVE

Skype voor Bedrijven geeft MDLIVE een extreem schaalbare architectuur zodat ze hogere volumes van video consultaties per dag kunnen accommoderen. De adoptie van Skype voor Bedrijven biedt het bedrijf tevens een sterk verbeterde gebruikerservaring voor zowel patienten als artsen.

De initiele focus van de SDK preview ligt bij de ‘remote advisor’ oplossingen die ervoor zorgen dat consumer mobile and tablet applicaties kunnen communiceren met organisaties die gebruik maken van Skype voor Bedrijven. Bedrijven kunnen de kracht benutten van hun bestaande Skype voor Bedrijven Server en Skype voor Bedrijven infrastructuur inclusief de ‘native clients’ die ze op dit moment gebruiken om klanten te bereiken die normaal niet voor handen waren.

Skype Developer Platform

Of je nu voice, video of chat functionaliteit wilt toevoegen aan een nieuwe of bestaande applicatie, de Skype voor Bedrijven App SDK Preview maakt dit erg gemakkelijk. De beschikbaarheid van deze mogelijkheden is een belangrijke stap in Microsoft zijn Skype Developer Platform roadmap. Ook is het een goede stap richting het combineren van de kracht van cloud voice, meetings en messaging met de nieuwe cloud API’s en SDK’s die werken in een heel scala van web en apparaat platforms. Dit zorgt voor nieuwe scenario’s en helpt ontwikkelaars en partners de manier waarop ze contact hebben met klanten te herontdekken

Download de Skype for Business App SDK Preview vandaag nog.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!