Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 24 november 2014
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
commercial-cortana-siri

Cortana vs. Siri – een fijn gesprek

Voor de Lumia 830; de laatste Lumia-smartphone onder de Nokia-naam heeft Microsoft een nieuwe commercial uitgebracht.
In de nieuwe commercial van Microsoft verklaart het bedrijf op een grappige manier de oorlog met Siri; de welbekende zoek-assistent van Apple.

Cortana

In de commercial zien we een gesprek tussen Cortana en Siri. Cortana is Microsofts eigen zoekassistent en vraagt of Siri afspraken op basis van inkomende telefoongesprekken en sms’jes kan inplannen. Nee is het antwoord. Ook moet Siri nee antwoorden als Cortana vraagt of Siri waarschuwingen voor files kan tonen.
Siri geeft toe dat ‘ze alleen groter is geworden’, duidend op de nieuwe iPhone 6 Plus. Cortana geeft ze nog een vriendelijke sneer mee door te zeggen dat dit bij velen gebeurt zo rond de maand december.

Met de commercial wilt Microsoft nog maar eens benadrukken wat de verschillen zijn tussen de twee zoek-assistenten. We zijn dan ook benieuwd met watvoor antwoord Apple gaat komen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback