OfficeGrip_logo

De add-in store in Outlook is verbeterd

Eén van de meest onderschatte functionaliteiten binnen Outlook is de add-in store. Met deze add-ins/invoegtoepassingen voor Outlook heeft u toegang tot apps en services die u het meest gebruikt, of dat nu software voor klantrelatiebeheer is, een service voor werkbeheer of een hulpmiddel voor vertalers, rechtstreeks in uw e-mail, zodat u meer kunt bereiken, sneller. 

Kort geleden heeft Microsoft een verbeterde add-in winkelervaring aangekondigd in Outlook, met een opnieuw ontworpen lay-out, verbeterde zoekervaring en snelstartgidsen, zodat u de juiste invoegtoepassingen sneller en eenvoudiger kunt vinden.

 1. Opnieuw ontworpen lay-out en snelstartgidsen helpen u om snel alle beschikbare invoegtoepassingen te bekijken, met een korte beschrijving. Om een invoegtoepassing in te schakelen, klikt u op “Toevoegen” en de invoegtoepassing wordt geïnstalleerd. U heeft ook toegang tot snelstartgidsen die u helpen meer informatie te krijgen over het gebruik van de invoegtoepassing.
  De opnieuw ontworpen invoegtoepassing in Outlook met de nieuwe lay-out voor tegels
  De vernieuwde invoegtoepassing in Outlook met de nieuwe lay-out van de tegels

  Op het tabblad ‘Mijn invoegtoepassingen’ worden alle invoegtoepassingen weergegeven die door u zijn geïnstalleerd, inclusief add-ins uit de Store en degenen specifiek voor uw organisatie. Het ‘Admin beheer’ tabblad toont alle invoegtoepassingen die voor uw organisatie zijn geïmplementeerd door uw beheerder, die u kunt kiezen om te installeren.

 2. Verbeterde zoekopdracht: we hebben de relevantie van zoekresultaten in de add-in store verbeterd. U kunt nu snel alle beschikbare invoegtoepassingen doorzoeken op de naam of het trefwoord van de invoegtoepassing. Als u bijvoorbeeld een sleutelwoord zoals “contact” invoert en de top gerelateerde invoegtoepassingen in een oogopslag voor u beschikbaar zijn.
  Zoek op trefwoord zoals "contact" om in een oogopslag top gerelateerde add-ins te bekijken
  Zoek op trefwoord zoals “contact” om in een oogopslag top gerelateerde add-ins te bekijken

U kunt er ook voor kiezen alle invoegtoepassingen weer te geven die aan dat zoekwoord zijn gerelateerd.

maak volledig scherm.PNG

Deze updates worden de komende weken uitgerold. Ze zijn beschikbaar voor klanten die Outlook 2016 of Outlook 2013 voor Windows, Outlook 2016 voor Mac en Outlook op internet gebruiken met Office 365- of Outlook.com-postvakken.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!