Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 26 maart 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
ICT MKB CLoud werkplek ict beheer mkb specialisten microsoft

De betrouwbare ICT partner voor het MKB

Onze ICT-specialisten voor het MKB helpen u alles uit uw onderneming te halen. Hoe kunt u uw MKB-organisatie net dat beetje extra geven? Door te vertrouwen op nieuwe bebouwbare technologie (zoals Office365) en ons netwerk van IT-specialisten. Deze IT-specialisten kunnen u ondersteunen met innovatieve en bewezen oplossingen speciaal geselecteerd voor het MKB. Hiermee stellen we u in staat, met onze service en diensten, om uw omzet te verhogen en uw kosten te verlagen.

MKB Business Specialist
Onze ICT-experts met het MKB specialisme hebben bewezen ervaring op het gebied van ontwerp, aanpassen, uitrollen en ondersteunen van ICT-oplossingen voor MKB bedrijven. Ze beschikken over grondige kennis op het gebied van processen binnen MKB bedrijven, behoeften op het gebied van infrastructuur en investeringen voor toekomstige groei.

Kies voor de zekerheid van de echte specialisten binnen het MKB. Maakt nu een kennismakingsafspraak met een van onze MKB ICT specialisten via 088 47 47 400.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback