OfficeGrip_logo

De Dynamics 365-app voor Outlook versie 9.0 is nu algemeen beschikbaar

De Dynamics 365-app voor Outlook versie 9.0 is nu algemeen beschikbaar voor alle organisaties die werken met Dynamics 365 (online) 9.0! 

Dynamics 365 App voor Outlook stelt u in staat om de kracht van Dynamics 365 in Outlook op het bureaublad, op het web of op de telefoon te gebruiken. Wanneer Dynamics 365 App voor Outlook is geïnstalleerd, ziet u een Dynamics 365-venster naast een geselecteerd Outlook-e-mailbericht of -vergadering. U kunt informatie van Dynamics 365 bekijken over de e-mailontvangers. Of koppel met een enkele klik een Outlook-e-mailbericht of afspraak aan een specifieke Dynamics 365-record. Wanneer u een e-mailbericht of afspraak koppelt aan een Dynamics 365-record, wordt de Outlook-record weergegeven als een activiteit voor die record in Dynamics 365.

Met deze nieuwe release heeft Microsoft de kracht van Unified Interface naar de app voor Outlook gebracht. Hier zijn enkele van de nieuwe functies die we hebben ingeschakeld.

Dynamics 365-app voor Outlook op Unified Interface

De responsieve gebruikerservaring op Dynamics 365 is dichter bij Outlook gebracht door gebruik te maken van de componenten en ontwerpprincipes van Unified Interface. Met deze wijziging kunnen gebruikers genieten van een consistente ervaring in browser, desktop, mobiel en Outlook.

Nieuwe mogelijkheden

Bekijk bijgehouden e-mail of afspraak in de app

Volg een e-mail of een afspraak in de Dynamics 365 app voor Outlook en bekijk het activiteitenrecord in Outlook.

 

Maak snel entiteitsrecords zonder Outlook te verlaten

Maak een nieuw record in de app met behulp van de functie Snel aanmaken.

 

Pin een app als een vast paneel

Zet de Dynamics 365 app voor Outlook vast en koppel hem op het bureaubladversie van Outlook en wees productiever.

 

Zoeken in Dynamics 365

Doorzoek Dynamics 365 om snel naar uw gegevens te gaan.

 

Bekijk Dynamics 365-records zonder Outlook te verlaten

Scroll naar beneden om Dynamics 365 records in de app te bekijken.

 

Aanbevolen procedures voor het migreren van Dynamics 365 for Outlook (Outlook Client) naar Dynamics 365-app voor Outlook, versie 9.0

Synchronisatie met de server instellen

Als u nog niet bent ingesteld om Server-Side Synchronisatie te gebruiken, raadpleegt u de instructies voor het instellen van server-side synchronisatie voordat u verder gaat. Microsoft Dynamics 365 App voor Outlook gecombineerd met server-side synchronisatie stelt u in staat gebruik te maken van de kracht van Dynamics 365 terwijl u Outlook op het bureaublad, op het web of op de telefoon gebruikt.

Na het instellen van de server-side synchronisatie en het instellen van de vereiste rechten, kunt u de Dynamics 365 App for Outlook naar enkele of alle gebruikers pushen, of u kunt gebruikers het zelf laten installeren indien nodig. De gebruikers hebben voor dit proces geen speciale rechten op de lokale computer nodig.

Twee opties voor het implementeren van de app voor Outlook:

Optie 1: Push de app voor Outlook naar gebruikers

 1. Ga naar Instellingen > Dynamics 365-app voor Outlook .
 2. In het scherm Getting Started with Dynamics 365 App for Outlook, onder Add for Eligible Users (mogelijk moet u op Instellingen klikken als u dit scherm voor de tweede of volgende keer opent), schakelt u Automatically add the app to Outlook in als u je wilt dat gebruikers de app automatisch krijgen. Als een gebruiker de vereiste rechten heeft en e-mail wordt gesynchroniseerd via server-side synchronisatie, hoeft u niets meer te doen om de app naar hen te pushen. Als u bijvoorbeeld het vereiste recht toevoegt aan de rol Verkoper en deze rol toewijst aan een nieuwe gebruiker, krijgt deze de app automatisch.
 3. Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Klik op Add App for All Eligible Users om de app naar alle geschikte gebruikers te verzenden.
  • Als u de app naar bepaalde gebruikers wilt pushen, selecteert u die gebruikers in de lijst en klikt u vervolgens op Add App to Outlook.
 4. Klik op Opslaan als u klaar bent .

Optie 2: laat gebruikers zelf een app voor Outlook installeren

 1. Gebruikers klikken op de knop Instellingen en vervolgens op Apps voor Dynamics 365.
 2. In het scherm Apps voor Dynamics 365, onder Dynamics 365 App voor Outlook, klikken gebruikers op App toevoegen aan Outlook.

Updates van de app voor Outlook worden automatisch van de Dynamics 365-server gepusht. Er is geen actie vereist door de gebruiker om updates te ontvangen of te controleren.

Stop Dynamics 365 voor Outlook

Als u de Dynamics 365-app voor Outlook en Dynamics 365 voor Outlook tegelijkertijd gebruikt, kiest u de ene of de andere. Microsoft biedt geen ondersteuning voor het gelijktijdig volgen van beide, omdat het bekend is dat dit in sommige gevallen inconsistenties veroorzaakt. Microsoft Dynamics 365 App voor Outlook gecombineerd met server-side synchronisatie is de geprefereerde manier om Microsoft Dynamics 365 voor Outlook te integreren, omdat het u in staat stelt gebruik te maken van de kracht van Dynamics 365, terwijl u Outlook gebruikt op het bureaublad, internet of telefoon.

Uit voorzorg en een best practice, raden wij u aan Dynamics 365 voor Outlook te verwijderen nadat de Dynamics 365 App voor Outlook is ingezet, door het volgen van de vermelde stappen hier.

Nadat de Dynamics 365-app voor Outlook is geïmplementeerd, zullen eerder gesynchroniseerde e-mails, afspraken en contactpersonen gesynchroniseerd blijven met Dynamics 365. Hun status Tracked en Regarding wordt getoond in de app.

Opmerkingen

 • Als u aangepaste beveiligingsrollen hebt, hebben gebruikers die die rol hebben toegewezen mogelijk geen toegang tot de Dynamics 365-app voor Outlook. Naast de vereiste rechten moeten ze ook toegang hebben tot de Dynamics 365 app voor Outlook-oplossing. Hoewel Microsoft werkt aan het bieden van een eenvoudige manier om dit te configureren, is de oplossing op dit moment het bieden van Create and Write privilege on App entity in het Customization tabblad.
 • Gedelegeerde gebruikers kunnen de Dynamics 365-app voor Outlook niet gebruiken om e-mails bij te houden. We raden u aan tracking op mapniveau of automatische tracking te gebruiken voor gedelegeerde gebruikers.
 • Dynamics 365 App voor Outlook kan momenteel niet worden gebruikt om Outlook-taken te synchroniseren met Dynamics 365.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!