OfficeGrip_logo

De Kring kiest voor de SharePoint-expertise van OfficeGrip

De Kring

De Kring is een eigentijds theater, gevestigd in Roosendaal, dat bestaat uit twee zalen met in totaal 1100 stoelen. Schouwburg De Kring heeft als motto het verbinden van de mensen in regio Roosendaal in hun behoefte aan cultuur, ontspanning en inspiratie. 

SharePoint

Een professionele bedrijfsvoering vormt hiervoor de basis. Daarom koos De Kring voor online portaal SharePoint.
Microsoft SharePoint is gekozen als oplossing om deze innovatieve oplossing te realiseren. SharePoint is een compleet online platform waarin essentiële Document Management functies zijn geïntegreerd met een groot aantal samenwerkings- en social-mediatools.

Over OfficeGrip

OfficeGrip is Microsoft Gold Partner en specialiseert zich in oplossingen op maat voor MKB-bedrijven op het gebied van o.a. ICT-beheer en Cloud Computing.
Microsoft SharePoint werd door de experts van OfficeGrip zo functioneel mogelijk ingericht voor de bedrijfsvoering, het draagvlak en het gebruikersgemak van de medewerkers van Schouwburg De Kring aan de hand van het Partner365-concept.

Over Partner 365

Het Partner365-concept levert OfficeGrip op basis van een Hybride Cloud concept waarbij OfficeGrip haar klanten doorlopend adviseert over het effectief en economisch gebruik van Cloudtechnologie.
OfficeGrip levert zijn diensten op maat, perfect aangepast naar de wensen en behoeftes van de klant, zelfs de huisstijl en kleuren van De Kring zijn terug te vinden in het SharePoint-portaal.

Sinds Oktober 2014 is SharePoint live voor Schouwburg De Kring.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!