OfficeGrip_logo

De Office 2019 voor Mac preview is nu ook beschikbaar voor zakelijke gebruikers

Deze week heeft Microsoft de commerciële preview van Office 2019 voor Mac aangekondigd – inclusief Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. Office 2019 voor Mac is de nieuwste update voor Office op Mac en wordt samen met Office 2019 voor Windows in de tweede helft van 2018 opgeleverd. 

Office 365 ProPlus biedt de meest productieve en meest veilige Office-ervaring – met de laagste Total Cost of Ownership (TCO) voor implementatie en beheer. Maar voor klanten die nog niet klaar zijn om naar de cloud te gaan, biedt Office 2019 voor Mac een update voor de welbekende Office apps met nieuwe functies voor zowel eindgebruikers als IT-managers.

Office 2019 voor Mac biedt nieuwe functies waarmee eindgebruikers sneller geweldige content kunnen maken. De updates omvatten de roaming pencil case en lintaanpassingen in Office-apps; focusmodus in Word; Morph-overgangen, in-klik-volgordes en 4k-video-export in PowerPoint; nieuwe grafieken en functies in Excel; en Focused Inbox in Outlook. Deze functies zijn al opgenomen in Office 365 ProPlus, maar zijn niet beschikbaar in Office voor Mac 2016.  

13394_Word_FocusMode_Macbook_m1_900px.pngFocus Mode in Word

 

13394_PPT_Transitions-morph_Macbook_m1_900px.pngMorph-overgangen in PowerPoint

13394_Excel_Insert-map_Macbook_m1_900px.png2D-kaarten in Excel

Office 2019 voor Mac bevat ook functies die de implementatie en het beheer voor ITers vereenvoudigen. Met command-line tools kunnen IT-beheerders centraal bepalen hoe en wanneer Office-updates worden toegepast op apparaten van gebruikers. Ondersteuning voor industriestandaard MDM-beleid en -voorkeuren geeft IT de mogelijkheid om organisatiebreed beveiligingsbeleid af te dwingen, inclusief voorkeuren voor Visual Basic macro’s en app-instellingen. Recente integratie met Jamf Pro zal extra controle toevoegen en het gemakkelijker dan ooit maken om de snelheid van Office-updates op verschillende apparaten te beheren. 

Office 365 ProPlus levert continue cloud-aangedreven innovatie voor verhoogde productiviteit, betere beveiliging en de laagste TCO. Maar Microsoft snapt ook heel erg goed dat voor veel klanten het verhuizen naar de cloud een reis is met veel overwegingen onderweg. Office 2019 voor Mac is een waardevolle upgrade voor klanten die vinden dat ze sommige of al hun apps op locatie moeten houden.

Meld u hier aan om lid te worden van Office 2019 voor Mac-preview.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!