OfficeGrip_logo
De voordelen van Microsoft Teams telefonie

De voordelen van Microsoft Teams telefonie

Met Microsoft Teams is het mogelijk om intern te bellen met collega’s. Microsoft biedt daarnaast ook de mogelijkheid om externe telefoonnummers te bereiken met telefonie. Wat de voordelen van Microsoft Teams telefonie zijn leggen wij hier uit.

1. Een centraal systeem voor alle communicatie

Microsoft Teams is een platform waarin alle bedrijfscommunicatie centraal binnenkomt. Dit maakt het handig om contact te hebben met je collega’s. Door telefonie te integreren met Microsoft Teams zorg je ervoor dat ook externe telefonie binnenkomt in de Teams omgeving. Het telefoniesysteem wordt volledig geïntegreerd met de huidige IT-omgeving. Zo kun je vanaf een centrale plek alle telefonie regelen.

2. Een centraal nummer voor een afdeling

Met de telefonie integratie kunnen oproepen via een centraal nummer worden onderverdeeld. Deze oproepen kunnen bij een afdeling of bij meerdere personen terecht komen. Met een keuzemenu wordt de oproep naar de juiste afdeling doorgeschakeld. Dit verhoogt de bereikbaarheid van een afdeling, waardoor oproepen sneller worden opgepakt.
Bellen met Microsoft Teams

3. Beheer eenvoudig telefoongesprekken

Een telefoongesprek komt niet altijd even goed uit. Soms zit je midden in een vergadering en kun je eigenlijk niet opnemen. Met Teams telefonie kun je dit nummer doorschakelen naar een andere collega of complete afdeling. Je kunt er ook voor kiezen om “niet storen” in Teams aan te zetten. Dit zorgt ervoor dat jij geen meldingen van de telefoon krijgt en collega’s het kunnen overnemen. Zo kun jij ongestoord doorwerken en een vergadering oppakken.

4. Werk vanuit elke locatie

We zijn steeds meer vanuit huis gaan werken. Dit heeft de nodige uitdagingen met zich meegebracht. Met de telefonie integratie wordt het gemakkelijker om vanuit huis te werken. Omdat alle oproepen binnenkomen in Microsoft Teams hoef je nooit meer een oproep te missen. Zo heb je zelfs thuis toegang tot alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt.

5. Complete mobiele integratie met T-Mobile

Met T-Mobile is het mogelijk om mobiele abonnementen te koppelen met Microsoft Teams. Zo heb je maar 1 nummer voor je zakelijke telefonie. Dit verhoogt de bereikbaarheid met het best geteste netwerk van Nederland. Binnen Nederland en Europa kun je zelf onbeperkt bellen, zodat je altijd en overal bereikbaar bent.

Microsoft Teams T-Mobile best geteste netwerk

Tot slot

Met de telefonie integratie wordt Microsoft Teams het centrale hub voor alle interne en externe communicatie. Ben je benieuwd wat OfficeGrip voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze Microsoft Teams telefonie pagina.

Meer lezen

hoe-microsoft-teams-sharepoint-samen-werken-1
Microsoft Teams

Hoe Microsoft Teams en SharePoint samenwerken

Microsoft Teams en SharePoint zijn twee krachtige tools die ontworpen zijn om samen te werken en te versterken. Terwijl Teams een platform biedt voor real-time samenwerking en communicatie, biedt SharePoint een centrale locatie voor het delen en beheren van documenten en inhoud.

Lees meer...
wat-is-games-for-work-nieuwe-microsoft-teams-app-1
Achtergrond

Wat is Games for Work, een nieuwe Microsoft Teams-app

Games for Work is een nieuwe app van Microsoft, die bedrijven helpt om productiviteit te verhogen door het gebruik van gamification. De app biedt een scala aan tools waarmee bedrijven hun werknemers kunnen uitdagen en motiveren om meer te presteren door middel van leuke en interactieve spellen.

Lees meer...
adobe-acrobat-integratie-microsoft-teams-1
IT Manager

Doe meer met de Adobe Acrobat integratie in Microsoft Teams

De integratie van Adobe Acrobat in Microsoft Teams maakt het werken met PDF-bestanden nog gemakkelijker en efficiënter. Voortaan hoef je niet meer tussen verschillende programma’s heen en weer te schakelen om samen te werken aan documenten, want alles wat je nodig hebt is nu binnen handbereik in Teams.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!