OfficeGrip_logo
De voordelen van Microsoft Teams telefonie

De voordelen van Microsoft Teams telefonie

Met Microsoft Teams is het mogelijk om intern te bellen met collega’s. Microsoft biedt daarnaast ook de mogelijkheid om externe telefoonnummers te bereiken met telefonie. Wat de voordelen van Microsoft Teams telefonie zijn leggen wij hier uit.

1. Een centraal systeem voor alle communicatie

Microsoft Teams is een platform waarin alle bedrijfscommunicatie centraal binnenkomt. Dit maakt het handig om contact te hebben met je collega’s. Door telefonie te integreren met Microsoft Teams zorg je ervoor dat ook externe telefonie binnenkomt in de Teams omgeving. Het telefoniesysteem wordt volledig geïntegreerd met de huidige IT-omgeving. Zo kun je vanaf een centrale plek alle telefonie regelen.

2. Een centraal nummer voor een afdeling

Met de telefonie integratie kunnen oproepen via een centraal nummer worden onderverdeeld. Deze oproepen kunnen bij een afdeling of bij meerdere personen terecht komen. Met een keuzemenu wordt de oproep naar de juiste afdeling doorgeschakeld. Dit verhoogt de bereikbaarheid van een afdeling, waardoor oproepen sneller worden opgepakt.
Bellen met Microsoft Teams

3. Beheer eenvoudig telefoongesprekken

Een telefoongesprek komt niet altijd even goed uit. Soms zit je midden in een vergadering en kun je eigenlijk niet opnemen. Met Teams telefonie kun je dit nummer doorschakelen naar een andere collega of complete afdeling. Je kunt er ook voor kiezen om “niet storen” in Teams aan te zetten. Dit zorgt ervoor dat jij geen meldingen van de telefoon krijgt en collega’s het kunnen overnemen. Zo kun jij ongestoord doorwerken en een vergadering oppakken.

4. Werk vanuit elke locatie

We zijn steeds meer vanuit huis gaan werken. Dit heeft de nodige uitdagingen met zich meegebracht. Met de telefonie integratie wordt het gemakkelijker om vanuit huis te werken. Omdat alle oproepen binnenkomen in Microsoft Teams hoef je nooit meer een oproep te missen. Zo heb je zelfs thuis toegang tot alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt.

5. Complete mobiele integratie met T-Mobile

Met T-Mobile is het mogelijk om mobiele abonnementen te koppelen met Microsoft Teams. Zo heb je maar 1 nummer voor je zakelijke telefonie. Dit verhoogt de bereikbaarheid met het best geteste netwerk van Nederland. Binnen Nederland en Europa kun je zelf onbeperkt bellen, zodat je altijd en overal bereikbaar bent.

Microsoft Teams T-Mobile best geteste netwerk

Tot slot

Met de telefonie integratie wordt Microsoft Teams het centrale hub voor alle interne en externe communicatie. Ben je benieuwd wat OfficeGrip voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze Microsoft Teams telefonie pagina.

Meer lezen

Copilot-Teams
Achtergrond

De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

Lees meer...
dell-precision-workstation
Achtergrond

Dell Precision Workstations

Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!