Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 26 augustus 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-displaycover-e-ink-touch-screen

Microsoft laat DisplayCover met e-ink-touchscreen voor tablets zien

Microsoft werkt aan de DisplayCover, een aanhechtbaar toetsenbord voor tablet met een ingebouwd touchscreen van elektronische inkt. Op dit touchscreen kunnen bijvoorbeeld controls voor applicaties staan, zoals de toolbars van Photoshop.

DisplayCover

De DisplayCover is nog niet bedoeld voor het grote publiek, maar is deel van een onderzoeksproject. Het e-ink-touchscreen heeft een resolutie van 1280×305 pixels en heeft plaats voor verschillende mogelijkheden. Denk aan bedieningselementen van software, snelstartbalken en tegels uit het startmenu.

Het voordeel hiervan is dat deze niet meer op het primaire scherm hoeven worden weergegeven en er meer ruimte overblijft. Ook kan het dienst doen als ‘touchpad’, met gebaren voor in- en uitzoomen. Er werd gekozen voor elektronische inkt vanwege het lage energiegebruik.

Verder heeft de DisplayCover een normaal toetsenbord om typen mogelijk te maken. Het is nog niet duidelijk wat Microsoft van plan is met dit project.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback