Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Files restore voor SharePoint en Microsoft Teams komt eraan

Gegevensverlies is onaanvaardbaar. Omdat innovatie in de cloud de bedrijfswaarde verhoogt, biedt het nieuwe mogelijkheden aan IT-professionals en sitebeheerders die onvermoeibaar werken aan het ondersteunen, configureren, beheren en beveiligen van de inhoud van hun organisaties en teams. En

Microsoft Teams

SharePoint

Files restore voor SharePoint en Microsoft Teams komt eraan

Thijs Mulders
Marketing & Communicatie

Gegevensverlies is onaanvaardbaar. Omdat innovatie in de cloud de bedrijfswaarde verhoogt, biedt het nieuwe mogelijkheden aan IT-professionals en sitebeheerders die onvermoeibaar werken aan het ondersteunen, configureren, beheren en beveiligen van de inhoud van hun organisaties en teams. En daarom het is belangrijk dat u gemachtigd bent om te herstellen van onopzettelijke verwijderingen of versiekwesties tegen de snelheid die de zakelijke productiviteit vereist.

Deze week begint Microsoft met het uitrollen van Files Restore voor SharePoint en Microsoft Teams – een nieuwe Microsoft 365-functie.
Files Restore voor SharePoint en Microsoft Teams is een complete self–service hersteloplossing waarmee beheerders en eindgebruikers bestanden kunnen herstellen vanaf elk punt in de tijd gedurende de laatste 30 dagen. Als een gebruiker vermoedt dat zijn bestanden zijn gecompromitteerd, kunnen ze de bestandswijzigingen onderzoeken en de eigenaren van de inhoud toestaan om terug te gaan in de tijd naar eelk moment in de laatste 30 dagen.
 

SP_Files-Restore_001_main-user-interface.jpg

 

Als er iets fout is gegaan, kunt u een SharePoint-documentbibliotheek (dit is hetzelfde opslagmechanisme achter het tabblad Bestanden in Microsoft Teams) herstellen naar een eerder moment. Selecteer een datumvoorinstelling of gebruik de schuifregelaar om een ​​datum te vinden in ongewone activiteit in de grafiek. Selecteer vervolgens de wijzigingen die u ongedaan wilt maken.

Herstel uw bestanden met vertrouwen in SharePoint en Microsoft Teams

Site-eigenaren zullen een nieuwe “Herstel deze bibliotheek” -optie zien in het paneel met bibliotheekinstellingen. Dit kan worden gebruikt als een self-service om de bestanden en mappen in de bibliotheek waarvan u vermoedt dat ze zijn aangetast door verwijdering door de eindgebruiker, bestandsbeschadiging of malware-infecties te herstellen – tot op elk moment in de afgelopen 30 dagen.

Ga eenvoudig naar het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer Deze bibliotheek terugzetten, selecteer een datumbereik, selecteer uw bestanden en klik op Herstellen.

 

SP_Files-Restore_002_main-UI.jpgGa naar Site-instellingen en selecteer “Deze bibliotheek herstellen” om het proces te starten van het herstellen van een bestand of een set bestanden op basis van een datum voorafgaand aan het probleem.

Als veel van uw SharePoint- of Teams-bestanden worden verwijderd, overschreven, beschadigd of geïnfecteerd door malware, kunt u uw gehele documentbibliotheek terugzetten naar een eerdere tijd. Files Restore helpt Office 365-abonnees om alle acties die in de afgelopen 30 dagen op zowel bestanden als mappen hebben plaatsgevonden ongedaan te maken.

Bestanden herstellen is nu beschikbaar voor SharePoint-documentbibliotheken, ter bescherming van uw gedeelde bestanden in SharePoint, Teams, Outlook-groepen en Yammer-groepen die zijn verbonden met Office 365-groepen en maakt gebruik van dezelfde herstelmogelijkheden die uw individuele bestanden in OneDrive voor Bedrijven beschermen.

Files restore voor SharePoint en Microsoft Teams is begonnen met ‘targeted release’ voor klanten in Office 365. Ze zijn van plan om de release uit te breiden naar alle ‘targeted release’ klanten aan het einde van april 2019. Daarna is Microsoft van plan om het volledig te releasen aan alle Office 365-klanten aan het eind van mei 2019.

 

 

Download het eBook:

Een snelcursus

Microsoft Teams

 

Op de hedendaagse werkplek wordt het beste werk gedaan door teams – teams van mensen met verschillende achtergronden en talenten op verschillende afdelingen, locaties en zelfs tijdzones.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich onderdeel voelt van het team? Hoe kun je gemakkelijk informatie delen? En hoe werk je snel, alsof iedereen in dezelfde ruimte zit?

Gelukkig brengt Microsoft Teams u en uw collega’s samen in een gedeelde online werkruimte waar u chatten, vergaderen, bestanden delen en met zakelijke apps werken..

In dit e-book behandelen we de belangrijkste onderdelen van Microsoft Teams zodat je snel aan de slag kan met dé hub voor teamsamenwerking in Office 365.

 

Een-snelcursus-Microsoft-Teams-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback