Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 26 februari 2015
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
gratis-office-365-studenten-nederland

Gratis Office 365 voor studenten nu ook in Nederland

Microsoft heeft deze week bekend gemaakt dat studenten over heel de wereld kunnen bekijken of ze recht hebben op een gratis versie van Office 365. Via een online portal kunnen studenten gemakkelijk een check doen of ze via hun school gebruik kunnen maken van Office 365.

Beschikbaar over heel de wereld

Alhoewel de service al in september van vorig jaar werd aangekondigd, gold dit alleen nog maar voor studenten uit Amerika. Vanaf nu is het dus mogelijk voor miljoenen studenten over heel de wereld om gratis gebruik te maken van de Office 365 suite.
In Nederland is de dienst in ieder geval beschikbaar voor studenten van Hogeschool Inholland.

Extra’s

Om te bekijken of een student in aanmerking komt voor de gratis service heeft hij of zij een geldig email adress van de desbetreffende school nodig. Indien een student en school in aanmerking komt voor de Office suite krijgt hij of zij ook 1TB opslag op OneDrive en toegang tot Office Online vanuit een browser.

Wil je zelf checken of je in aanmerking komt kijk dan op Eligibility Checker.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback