Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

hoe-bescherm-je-je-gegevens-tegen-cybercriminaliteit

Hoe bescherm je je gegevens tegen cybercriminaliteit

Digitale transformatie beïnvloedt elk aspect van je organisatie; het geeft vorm aan groei, transformeert producten, optimaliseert bedrijfsvoering en geeft werknemers meer mogelijkheden. Deze buitengewone kansen gaan echter gepaard met vele vragen over hoe IT-leiders hun organisaties effectief kunnen ontwikkelen terwijl ze hun gegevens beschermen tegen steeds ernstigere cyberaanvallen.

Het bedreigingslandschap

De snel verdwijnende IT-perimeter heeft nieuwe doelwitten gecreëerd voor hackers. En hackers worden steeds bekwamer en georganiseerder. Als gevolg daarvan is het aantal, het raffinement, de ernst en de financiële impact van verschillende aanvalsvectoren over de hele wereld in ongekende mate toegenomen. Bedreigingen variëren nu van onruststokende tieners die in hun eentje op hun laptop zitten te hacken zodat ze erover kunnen opscheppen, tot zeer georganiseerde criminele groepen die de macht hebben om de nationale en internationale veiligheid te bedreigen.

Het goede en slechte nieuws

Laten we beginnen met het slechte nieuws. Vanwege zeven verschillende soorten hackers neemt cybercriminaliteit exponentieel toe. Miljoenen euro’s aan intellectueel eigendom lopen risico, en dan is er ook nog eens verloren productiviteit.

Het goede nieuws is dat je organisatie er niet alleen voor staat in de bestrijding van deze criminelen. Hoewel de realiteit duidelijk afschrikwekkend is, verkeert Microsoft dankzij zijn enorme omvang en wereldwijde bereik in een unieke positie om je te helpen er iets aan te doen.

Ontdek de zeven verschillende soorten hackers die ervoor zorgen dat cybercriminaliteit exponentieel toeneemt en hoe Microsoft je kan helpen ze te bestrijden.
 
 

Download het eBook:

DE ZEVEN SOORTEN EFFECTIEVE HACKERS

 

Beveiliging is een reis, geen bestemming.

De hackerarchetypen begrijpen is een slim beginpunt. Hackers zijn tenslotte bekwamer dan ooit, en het spectrum van verveelde sensatiezoekers tot criminele groepen is enorm.

Dit eBook behandelt o.a. het volgende:

 • Gebruikelijke tools en doelwitten van hackers
 •  

 • Belangrijkste soorten hackers
 •  

 • Hoe je je gegevens kunt beschermen

 

Bekijk hieronder alvast een preview van het eBook:

De-zeven-soorten-effectieve-hackers

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback