Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

tags-gebruiken-in-microsoft-teams-2

Hoe gebruik je tags in Microsoft Teams

Met tags kunt u snel en eenvoudig een groep mensen bereiken. Met tags kunt u personen categoriseren op basis van kenmerken, zoals rollen, projecten, vaardigheden, cursussen en locaties. Met de tag ‘ verpleegt ‘ of ‘ Manager ‘ of Designer ‘ kunt u bijvoorbeeld groepen mensen bereiken in teams, zonder dat u elke naam hoeft te typen. Wanneer een tag is toegevoegd, kunt u deze gewoon @mention in een kanaal. Iedereen die aan dat label is toegewezen, ontvangt een melding op dezelfde manier als wanneer ze afzonderlijk worden @mentioned. Een andere manier om een tag te gebruiken, is om een nieuwe chat te starten en vervolgens de tag te selecteren die is toegewezen aan de personen die u wilt bereiken.

HOE GEBRUIK JE TAGS IN MICROSOFT TEAMS

Teams-logo-wit
Microsoft Teams

Met tags kunt u snel en eenvoudig een groep mensen bereiken.

Met tags kunt u personen categoriseren op basis van kenmerken, zoals rollen, projecten, vaardigheden, cursussen en locaties. Met de tag ‘ verpleegt ‘ of ‘ Manager ‘ of Designer ‘ kunt u bijvoorbeeld groepen mensen bereiken in teams, zonder dat u elke naam hoeft te typen.

Wanneer een tag is toegevoegd, kunt u deze gewoon @mention in een kanaal. Iedereen die aan dat label is toegewezen, ontvangt een melding op dezelfde manier als wanneer ze afzonderlijk worden @mentioned.

Een andere manier om een tag te gebruiken, is om een nieuwe chat te starten en vervolgens de tag te selecteren die is toegewezen aan de personen die u wilt bereiken.

Tags maken en beheren in teams

Selecteer Teams De knop Teams aan de linkerkant van de app en zoek uw team in de lijst. Selecteer vervolgens meer opties Knop Meer opties en kies labels beheren pictogram voor het beheren van labels .

U kunt hier labels maken en deze toewijzen aan personen in uw team.

Een nieuwe tag maken

Een tag @mention in een kanaal

In een kanaal gesprek hoeft u alleen maar een tag in uw bericht @mention en de tag in de lijst te selecteren. Het label wordt weergegeven als een willekeurige @mention en de personen die aan de tag zijn gekoppeld, krijgen een melding.

een tag @mention in teams

Een tag @mention in een kanaal

Als u een chatgesprek wilt starten met de leden van een tag, selecteert u nieuwe chat Nieuw chatpictogram in Teams , begint u met het typen van de naam van de tag en selecteert u de tag in de lijst. Iedereen in de label groep wordt toegevoegd aan het veld aan:.

Selecteer een tag in een chatgesprek

Instellingen voor team eigenaren beheren

Team eigenaren kunnen de gebruikers van wie hun team labels mag toevoegen, kiezen. Selecteer Teams De knop Teams aan de linkerkant van de app en zoek uw team in de lijst.

Ga naar meer opties Knop Meer opties , selecteer Knop Instellingen team beheren , kies het tabblad instellingen en ga naar de sectie labels . U kunt hier bepalen of teamleden of team eigenaren Tags kunnen beheren.

Instellingen van team eigenaren beheren
 

 

 =”clear: both;”>

 
 

Download het eBook:

Snel Aan De Slag Met

Microsoft Teams

 

Microsoft Teams is een werkruimte in Office 365 die speciaal voor chatten is bedoeld.

Het biedt één locatie voor personen, gesprekken, bestanden en hulpmiddelen, zodat iedereen direct toegang heeft tot alles wat ze nodig hebben.

Download deze gratis handleiding, start vandaag nog met Microsoft Teams en leer o.a.:

 

 • Hoe je je aanmeldt
 •  

 • Hoe je een team en kanaal selecteert
 •  

 • Hoe je aan de slag kan gaan met emoji, memes en stickers
 •  

 

snel-aan-de-slag-met-microsoft-teams-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback