Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

vergadering-plannen-microsoft-teams

Hoe plan je een vergadering in Microsoft Teams

Een vergadering plannen, klikt u op vergaderingen, De knop Vergaderingen aan de linkerkant van de app en klik vervolgens op een vergadering plannen. Ga naar de sectie selecteert u een kanaal vergaderen: Selecteer geen om te maken van een privé-vergadering. Kies een kanaal maken van een vergadering die is geopend voor iedereen in de team. Een moment dat werkt voor iedereen te vinden door te klikken op de Planningsassistent, waarin u de beschikbaarheid van iedereen. U kunt ook een terugkerende vergadering plannen door het selectievakje herhalen in te schakelen. Als u dat doet, kunt u wel zijn om te kiezen hoe vaak u wilt dat de vergadering om te voorkomen.

HOE PLAN JE EEN VERGADERING IN MICROSOFT TEAMS

Teams-logo-wit
Microsoft Teams

Plan een vergadering

Als u een vergadering wilt plannen, klikt u op vergaderingen / agendaDe knop Vergaderingen aan de linkerkant van de app en klikt u vervolgens op een vergadering plannen. Ga naar de sectie selecteert u een kanaal vergaderen :

 • Selecteer geen om een privé-vergadering te maken.
 • Kies een kanaal om een ​​vergadering te maken die openstaat voor iedereen in het team.

Vind een tijd die voor iedereen werkt door op de Planningsassistent, die u de beschikbaarheid van iedereen toont. U kunt ook een terugkerende vergadering plannen door het vakje herhalen in te schakelen. Zodra u dat doet, kunt u kiezen hoe vaak u wilt dat uw vergadering plaatsvindt.

Een vergadering plannen in een chatsessie

Als u met iemand aan het chatten bent en een vergadering rechtstreeks vanuit de chatsessie wilt plannen, klikt u op een vergadering plannen De knop van een vergadering plannen onder het vak opstellen. In het dialoogvenster nieuwe vergaderingwordt iedereen in de chat al vermeld als genodigde. Vul de datum en tijd in, voeg details of een locatie toe en nodig andere mensen uit. Als u klaar bent, klikt u op een vergadering plannen en u bent klaar om te beginnen.

De knop van de vergadering plannen onder het vak opstellen
 

 

 =”clear: both;”>

 
 

Download het eBook:

Maak Kennis Met

Microsoft Teams

 

Het creëren van een collaboratieve omgeving is een hoofdprioriteit voor bijna elke organisatie. Maar het presenteert ook enkele belangrijke uitdagingen.

Welkom bij Microsoft Teams, de hub voor teamwerk in Office 365. Het biedt uw teams een veilige gedeelde werkruimte voor gesprekken, bestanden en vergaderingen, zodat iedereen elke dag meer betrokken en effectief kan zijn.

In dit eBook vindt u uitleg over de mogelijkheden van Microsoft Teams en speciale tips en trucs om alle soorten teams beter te laten samenwerken, waaronder:

 • Marketing;
 • Sales;
 • Finance;
 • Human resources;
 • IT;
 • Project Management;

 

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback