OfficeGrip_logo

Hoe schakel je over naar donkere modus in Outlook

In Outlook voor Microsoft 365 omvat het zwarte kleurenthema de donkere modus, die een zwarte achtergrond (in plaats van wit) biedt voor het berichtenvenster. U kunt desgewenst overschakelen naar een witte achtergrond voor het berichtvenster.

Schakel over naar zwart thema

De donkere modus is standaard ingeschakeld wanneer u het zwarte thema gebruikt. Om over te schakelen naar het zwarte thema in Outlook:

  1. Ga naar de werkbalk en selecteer Bestand en selecteer vervolgens Office-account .
  2. Selecteer onder Office-thema Zwart .
  3. Selecteer de terugpijl bovenaan om terug te keren.

Opmerking:  het thema dat u kiest, wordt toegepast op alle Microsoft 365-desktoptoepassingen.

Schakel tussen donkere modus aan en donkere modus uit

Bij het lezen van een bericht kunt u de donkere modus in- of uitschakelen met behulp van het pictogram bovenaan het berichtenvenster.

  • Selecteer het zonpictogram om de achtergrond van het berichtvenster in wit te veranderen.Schakel de donkere modus uit
  • Selecteer het maanpictogram om de achtergrond van het berichtvenster in zwart te veranderen.Schakel de donkere modus in

Bij het opstellen van een bericht kunt u de donkere modus in- of uitschakelen via de berichtenwerkbalk door het pictogram voor de donkere modus te selecteren om het berichtvenster te wijzigen in wit of zwart.

Schakel de donkere modus uit Schakel de donkere modus in

Schakel de donkere modus uit

Als je wilt, kun je de donkere modus uitschakelen zodat het berichtvenster altijd wit is als je het zwarte thema gebruikt. De pictogrammen om de donkere modus in of uit te schakelen, zijn uitgeschakeld wanneer u de donkere modus uitschakelt.

  • Ga in Outlook naar Bestand > Opties .
  • Zoek op de pagina Algemeen naar Personaliseer uw exemplaar van Microsoft Office .
  • Stel het Office-thema in op Zwart en schakel het selectievakje in naast Nooit de achtergrondkleur van een bericht wijzigen .
  • Selecteer OK .
De ultieme Microsoft Teams gids

Meer informatie over Microsoft Teams?

Download dan gratis ons eBook met meer informatie

Download het gratis eBook:

Ultieme Microsoft Teams gids

De ultieme Microsoft Teams gids

Meer lezen

copilot-prompting
Copilot

Microsoft 365 Copilot – de kunst en wetenschap van prompting

Prompting is hoe je Microsoft 365 Copilot vraagt om iets voor je te doen – zoals creëren, samenvatten, bewerken of transformeren. Denk bij prompting aan een gesprek voeren, waarbij je eenvoudige maar duidelijke taal gebruikt en context biedt, zoals je dat ook zou doen met een assistent. Er zijn veel soorten prompts die je kunt gebruiken, afhankelijk van de taak die je gedaan wilt hebben.

Lees meer...
copilot-studio
Copilot

Microsoft Copilot Studio

Microsoft Copilot Studio is een end-to-end AI-platform voor gesprekken waarmee u copilots kunt maken en aanpassen met behulp van natuurlijke taal of een grafische interface. Met Copilot Studio kunt u eenvoudig copilots ontwerpen, testen en publiceren die aansluiten op uw specifieke behoeften voor interne of externe scenario’s in uw branche, afdeling of rol.

Lees meer...
microsoft-archive
Eindgebruiker

Beheer uw verouderde gegevens met Microsoft 365 Archive

Vaak is het voor organisaties belangrijk om inactieve of verouderde gegevens gedurende langere tijd te bewaren voor toekomstig gebruik. Met Microsoft 365 Archive kunnen deze inactieve gegevens worden verplaatst naar een “koude opslaglaag” (archief) binnen SharePoint.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!