OfficeGrip_logo

Hoe stel je een audioapparaat in voor Skype voor Bedrijven

Leer hoe u de ingebouwde microfoon en luidsprekers van uw computer, een headset of een ander apparaat kunt instellen en gebruiken voor geluid in Skype voor Bedrijven. Voor de beste audiokwaliteit tijdens een vergadering of gesprek in Skype voor Bedrijven gebruikt u een audioapparaat dat is geoptimaliseerd voor Skype voor Bedrijven

OPMERKING   Als u Skype voor Bedrijven gebruikt met Windows 8.1, moet u de apparaatstuurprogramma’s bijwerken naar de meest recente versie. Zie Stuurprogramma’s voor Windows 8.1 downloaden en installeren.


 

Uw apparaat instellen

 1. Ga in het hoofdvenster van Skype voor Bedrijven naar Extra > Opties > Audioapparaat en kies het gewenste apparaat.
 2. Klik op de groene pijlknop naast Luidspreker om een voorbeeldgeluid af te spelen en sleep de schuifregelaar als u het volume moet aanpassen.
 3. Spreek enkele seconden om het microfoonvolume te testen. Het volume is optimaal als de voortgangsbalk in het midden van het testgebied staat. Sleep de schuifregelaar naast Microfoon om het microfoonvolume aan te passen.
 4. Klik op de groene pijlknop naast Belsignaal om een voorbeeld van een belsignaal te horen als u een oproep ontvangt, en sleep de schuifregelaar om het volume van het belsignaal aan te passen.
 5. Klik op Gesprekskwaliteit controleren en volg de aanwijzingen voor het opnemen van een kort bericht en het afspelen hiervan. Pas de audio naar wens aan. Deze optie is mogelijk niet beschikbaar voor uw account.
 6. Als u meer dan een audioapparaat hebt, kunt u instellen dat beide overgaan wanneer u een oproep ontvangt. Kies onder Secundair belsignaal de optie Ook laten overgaan en selecteer een aanvullend apparaat.U kunt ook Dempen opheffen wanneer mijn telefoon overgaat selecteren om het dempen van uw luidsprekers automatisch op te heffen wanneer u een Skype voor Bedrijven-oproep ontvangt.
 7. Selecteer Stereo afspelen toestaan indien beschikbaar om de beste audiokwaliteit te waarborgen tijdens een vergadering.
 8. Klik op OK wanneer u klaar bent.

 
TIP   In elk gedeelte kunt u een ander apparaat selecteren voor de microfoon en de luidsprekers. Het is echter beter hetzelfde apparaat voor beide te gebruiken om echo te voorkomen. Als u verschillende apparaten moet gebruiken, kunt u de echo minimaliseren door het volume van de luidsprekers te verlagen.

Als uw apparaat niet wordt weergegeven in de lijst, controleert u of dit direct op uw computer is aangesloten en volgt u de instructies die u bij het apparaat hebt gekregen om het te installeren.
 

Uw audiokwaliteit testen

Voordat u een vergadering of gesprek in Skype voor Bedrijven start, moet u controleren of uw audioapparaat klinkt zoals u dat wilt. De optie Gesprekskwaliteit controleren is mogelijk niet beschikbaar voor uw account.

 1. Klik in de linkerbenedenhoek van het hoofdvenster van Skype voor Bedrijven op Primair apparaat selecteren.
 2. Klik op Gesprekskwaliteit controleren en volg de aanwijzingen voor het opnemen van een kort bericht en het afspelen hiervan.
 3. Als u niet tevreden bent met de audiokwaliteit, klikt u op Instellingen voor audioapparaat om uw microfoon en luidsprekers aan te passen of selecteert u een ander apparaat.

 

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!