OfficeGrip_logo

Hoe T-Mobile de bereikbaarheid van jouw organisatie verhoogt

Een telefonie-oplossing in Microsoft Teams

T-Mobile maakt het mogelijk om de bereikbaarheid van jouw organisatie te verhogen. Nu we steeds meer hybride zijn gaan werken, is de bereikbaar van jouw organisatie belangrijker dan ooit tevoren. Organisaties gebruiken al verschillende soorten oplossingen om efficiënt met elkaar te communiceren. Denk dan bijvoorbeeld aan Microsoft Teams en SharePoint. Nu we merken dat hybride werken populair blijft, is het belangrijk om ook de telefonie-omgeving te regelen. T-Mobile kan ondersteuning bieden door een moderne VoIP-omgeving te creëren binnen Microsoft Teams. Dit maakt het mogelijk om ook de externe telefonie in één centrale omgeving in te regelen.

Inhoudsopgave

Maak het met T-Mobile mogelijk om vanuit Microsoft Teams te bellen

We zijn vanuit steeds meer verschillende plekken gaan werken. Dit kan het lastiger maken voor organisaties om telefonisch bereikbaar te zijn. Er is namelijk een moderne telefonie-omgeving nodig om iedereen bereikbaar te houden. Microsoft Teams maakt het mogelijk om intern te bellen met collega’s, maar daarmee is de externe telefonie nog niet geregeld.

Dat is het punt dat T-Mobile om de hoek komt kijken. Met een telefonie integratie via T-Mobile wordt het mogelijk om extern te bellen. Dit is eigenlijk een moderne VoIP-omgeving, wat ervoor zorgt dat binnenkomende oproepen in Microsoft Teams terecht komen. Dit zorgt ervoor dat er één centrale applicatie is voor alle interne en externe communicatie.

Waarom kiezen voor T-Mobile en Microsoft Teams?

Microsoft Teams is het samenwerkingsplatform van een organisatie. Dit is de centrale plek waarin alle gegevens worden gedeeld. Het Teams platform is met T-Mobile uit te breiden, waardoor ook externe telefonie in één centrale omgeving komt. Dit maakt het dus voor eindgebruikers makkelijker, omdat zij maar één programma hoeven te kennen. Met het krachtige T-Mobile platform wordt de complete telefonie ingeregeld.

T-Mobile biedt namelijk verschillende mogelijkheden om een VoIP-omgeving compleet in te richten. Denk dan aan het inrichten van keuzemenu’s, wachtrijen of het doorschakelen naar meerdere personen. Er zijn genoeg mogelijkheden om toe te passen met T-Mobile, waardoor het voor allerlei bedrijfsgrootte is toe te passen.

Microsoft Teams Telefonie T-Mobile

Hoe verlagen Microsoft Teams en T-Mobile de kosten?

Met Microsoft Teams Telefonie en T-Mobile maak je de telefoniekosten transparant en inzichtelijk. Voor gebruikers die een telefonie oplossing nodig hebben, wordt een vast bedrag per gebruiker betaald. Dit betekent dat er alleen wordt betaald per gebruiker die telefonisch bereikbaar moet zijn.

Het grote voordeel van Microsoft Teams en T-Mobile, is dat het mogelijk wordt om onbeperkt te bellen en gebeld te worden. Dit maakt het mogelijk om collega’s vanaf elke locatie bereikbaar te maken. Door de mogelijkheden om onbeperkt te bellen hoeven organisaties zich geen zorgen te maken over de kosten. Deze kosten blijven namelijk hetzelfde, waardoor je als organisatie niet voor verrassingen komt te staan. Het is mogelijk om gebruikers op- en afschalen, waardoor de telefonie omgeving flexibel in gebruik is.

Waarom kiezen voor T-Mobile als VoIP-oplossing?

Microsoft Teams Telefonie in combinatie met T-Mobile is eigenlijk een moderne VoIP-omgeving. Er zijn verschillende VoIP-oplossingen waar je als organisatie voor kan kiezen. Dit hangt natuurlijk compleet af van de wensen en behoeftes binnen een organisatie. Wel kunnen wij stellen dat Microsoft Teams Telefonie als VoIP-oplossing een aantal voordelen heeft.

Microsoft Teams extern bellen met T-mobile

Op het moment dat je kiest voor Microsoft Teams, haal je eigenlijk een moderne samenwerkingshub in huis. Alle gegevens komen in één centrale omgeving terecht, wat het voor eindgebruikers simpeler maakt. Met de telefonie integratie van T-Mobile neem je ook het extern bellen mee in deze omgeving. Dit zorgt voor een versimpeling van de IT-omgeving, omdat alles vanuit één centraal punt wordt beheerd.

Waarom alternatieve VoIP-oplossingen niet wenselijk zijn

Alternatieve VoIP-oplossingen maken allemaal weer gebruik van hun eigen omgeving. Het probleem hiervan is dat het regelmatig niet heel gebruiksvriendelijk is. Werknemers moeten weer opnieuw wennen aan een omgeving, waardoor het lastiger kan zijn in gebruik. Ook wordt er geen rekening gehouden met de actieve status in Microsoft Teams. Dit betekent dat je tijdens een belangrijke vergadering gestoord kan worden door de telefonie. Met Microsoft Teams Telefonie en T-Mobile heb je hier als eindgebruiker geen last van.  

Tot slot

Microsoft Teams Telefonie in combinatie met T-Mobile maakt het mogelijk om vanaf elke locatie bereikbaar te zijn. Nu we steeds meer hybride zijn gaan werken, kan een degelijke telefonie-omgeving niet meer ontbreken. Met T-Mobile zorg je ervoor dat de gehele organisatie bereikbaar blijft, waardoor oproepen sneller worden opgepakt. Ben je nu benieuwd wat Microsoft Teams Telefonie voor jouw organisatie kan betekenen? Download dan gratis ons eBook over Microsoft Teams Telefonie:

Download het gratis eBook:

De voordelen van een telefonie integratie

Microsoft Teams telefonie- de voordelen van een telefonie integratie

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Copilot-Teams
  Achtergrond

  De nieuwe dimensie van Microsoft Teams met Copilot

  Bij OfficeGrip brengen we continu innovaties naar onze klanten om hun werk efficiënter en effectiever te maken. Microsoft Teams is het kloppende hart van moderne samenwerking, en we zijn erg enthousiast over de nieuwste verbeteringen die de samenwerking verder zullen versterken en hybride vergaderingen nog effectiever zullen maken.

  Lees meer...
  dell-precision-workstation
  Achtergrond

  Dell Precision Workstations

  Al meer dan 25 jaar levert Dell Precision veelzijdige ontwerpen, top prestaties en betrouwbaarheid om u in staat te stellen uw meest veeleisende toepassingen te beheersen. Van prijswinnende filmmakers en animators tot ultramoderne architecten en ingenieurs, tot datawetenschappers en VR-ontwikkelaars, ons uitgebreide portfolio stelt u in staat om een geschikte workstation te vinden die uw doel en creatieve expertise aandrijft.

  Lees meer...

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!