SHAREPOINT

Het mobiele

intelligente

intranet

Met SharePoint biedt OfficeGrip een schaalbaar platform voor het delen en het opslaan van bestanden en andere informatie met medewerkers, en desgewenst ook met leveranciers en klanten. U kunt al uw bestanden binnen één platform opslaan en er zeker van zijn dat iedereen altijd de meest recente versies gebruikt. Door middel van gebruikersgroepen zien medewerkers alleen die bestanden die ze mogen zien.

bestanden

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken

SharePoint empowert teamwerk via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten.

SharePoint template projectmanagement

Intranet

Zorg voor betrokkenheid in de organisatie

Verbeter de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via startsites en portals te delen. Laat van je horen op fraaie communicatiesites. En blijf op de hoogte via persoonlijk, gericht nieuws op het web en in de mobiele SharePoint-apps.

automatisering

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Flow en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

sharepoint-lijsten-flows-power-automate-1

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SharePoint binnen uw organisatie?

Neem vandaag nog contact op met één van onze consultants en stap over op het mobiele en intelligente intranet.    Ja, ik heb de privacy policy gelezen en ga akkoord

    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: