Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

hoe-veilig-is-office-365-1

Hoe veilig is Office 365?

Je hebt hard gewerkt om jouw bedrijf succesvol te maken. Eén gegevenslek kan echter desastreuze gevolgen hebben. Wij beschouwen gegevensbeveiliging dan ook als onze hoogste prioriteit. Office 365 beschikt over ongeëvenaarde, best-in-class beveiligingsvoorzieningen waarmee jouw kritieke bedrijfsgegevens veilig blijven, zelfs wanneer apparaten kwijt zijn geraakt of gestolen.

Beveiliging

Hoe veilig is Office 365?

Thijs Mulders
Marketing & Communicatie

Je hebt hard gewerkt om jouw bedrijf succesvol te maken. Eén gegevenslek kan echter desastreuze gevolgen hebben. Microsoft beschouwt gegevensbeveiliging dan ook als hun hoogste prioriteit. Office 365 beschikt over ongeëvenaarde, best-in-class beveiligingsvoorzieningen waarmee jouw kritieke bedrijfsgegevens veilig blijven, zelfs wanneer apparaten kwijt zijn geraakt of gestolen. Mobile Device Management stelt IT-managers in staat om bedrijfsgegevens selectief te verwijderen van het device van een werknemer, zodat de persoonlijke gegevens behouden blijven. Voorzieningen zoals automatische e-mailcompliance, proactieve e-mailbescherming zonder gegevensanalyse en automatische beveiligingsupgrades vormen de garantie dat we jouw vertrouwelijke informatie zullen behandelen alsof het onze eigen informatie is.1

Beveiliging:

 • Data is versleuteld in opslag en tijdens transmissie.
 • Data blijft altijd privé en wordt nooit gebruikt voor advertentiedoeleinden.
 • Er wordt automatisch een back-up gemaakt van data en de gegarandeerde uptime is 99,9%.
 • We helpen je bij de overdracht van jouw data (wordt niet verwijderd), zelfs als je besluit de service te beëindigen.
 • Je weet altijd waar jouw data wordt gehost, en dat is altijd in jouw geografische regio
 • Privacy-instellingen en -voorzieningen kunnen worden aangepast aan jouw behoeften.
 • Met Customer Lockbox heeft jouw IT-team (niet Microsoft-engineers) expliciete controle over jouw data.
 • Exchange Online Advanced Threat Protection scant 100% van jouw e-mails op virussen voordat ze in jouw inbox worden bezorgd.
 • Met Mobile Device Management kan jouw IT-team bedrijfsinformatie op afstand wissen van kwijtgeraakte of gestolen devices.

 

Compliance:

 • E-mail van Office 365 voldoet standaard aan tien normen voor privacy-compliance in verschillende bedrijfstakken, zoals medisch (HIPPA), overheid en binnenlandse veiligheid (DPAS & FISMA), onderwijs (FERPA) en bankieren.
 • Als vertrouwelijke informatie wordt opgevraagd, kun je de vereiste elektronische content op een veilige manier leveren.
 • Volgens een Forrester-rapport betekent een keuze voor Office 365 dat bedrijven 45% minder tijd kwijt zijn om te voldoen aan alle compliancevoorschriften.2

 

1 Office 365 Vertrouwenscentrum: lijsten met tien belangrijke onderwerpen over privacy, beveiliging en compliance
2 Forrester TEI-rapport voor Office 365, 2015

 

Denkt u eraan om de overstap te maken naar Office 365?
Als je op zoek bent naar een productiviteits-omgeving die voldoet aan al jouw bedrijfsbehoeften, is Office 365 de perfecte oplossing. Download het gratis eBook hieronder en krijg het antwoord op de meest gestelde vragen, waaronder die hierboven, van zakelijke beslissers die een overstap naar de Microsoft-cloud overwegen.

 

Download het eBook:

Wat je moet

WETEN OVER OFFICE 365

 

Het spreekt voor zich dat een overstap naar de cloud geen eenvoudige beslissing is. Daarom hebben we de meest gestelde vragen van zakelijke beslissers die een overstap naar de Microsoft-cloud overwegen beantwoord.

Download de gids voor meer informatie over de 5 meest gestelde vragen over Office 365:

 1. Is het veilig?
 2. Wie gebruikt het nog meer?
 3. Wordt er voldaan aan al mijn bedrijfsvereisten voor een cloudoplossing?
 4. Wat is de ROI?
 5. Is overstappen naar de cloud lastig?

 

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback