OfficeGrip_logo

Hoe verfraai je je e-mail met Emoji in Outlook

U kunt in Outlook ook allerlei afbeeldingen en opgemaakte tekst toevoegen aan uw e-mailberichten. Van tabellen naar grafieken naar pictogrammen voor geanimeerde Gif’s kunt u met een paar muisklikken indrukwekkende berichten maken. 

Als Outlook wordt uitgevoerd op Windows 10, hebt u een extra hulpmiddel voor het maken van deze e-mailberichten: Emoji.

Outlook voor Microsoft 365 bevat een klein aantal standaard emojis. U kunt een Emoji van deze standaardset invoegen door de tekstcode voor deze Emoji te typen. U kunt bijvoorbeeld:-) typen voegt de Emoji met het lachebekje in.

Windows 10 bevat echter veel grotere sets Emoji. Voor toegang tot de Emoji-kiezer voor Windows 10 drukt u op de Windows-toets en de punt (.) op hetzelfde moment.

U kunt een Emoji invoegen met behulp van de Emoji-kiezer voor Windows 10.

Als u een Emoji wilt vinden, kunt u door de lijst bladeren en de categorie pictogrammen onder de Emoji-kiezer gebruiken, of het woord typen voor de Emoji die u wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld het woord presen teret , worden de beschikbare Emoji gefilterd. Klik vervolgens op de map die u wilt invoegen in uw e-mailbericht.

U kunt een of meer emojis invoegen in uw e-mailbericht.

Meer lezen

copilot-prompting
Copilot

Microsoft 365 Copilot – de kunst en wetenschap van prompting

Prompting is hoe je Microsoft 365 Copilot vraagt om iets voor je te doen – zoals creëren, samenvatten, bewerken of transformeren. Denk bij prompting aan een gesprek voeren, waarbij je eenvoudige maar duidelijke taal gebruikt en context biedt, zoals je dat ook zou doen met een assistent. Er zijn veel soorten prompts die je kunt gebruiken, afhankelijk van de taak die je gedaan wilt hebben.

Lees meer...
copilot-studio
Copilot

Microsoft Copilot Studio

Microsoft Copilot Studio is een end-to-end AI-platform voor gesprekken waarmee u copilots kunt maken en aanpassen met behulp van natuurlijke taal of een grafische interface. Met Copilot Studio kunt u eenvoudig copilots ontwerpen, testen en publiceren die aansluiten op uw specifieke behoeften voor interne of externe scenario’s in uw branche, afdeling of rol.

Lees meer...
microsoft-archive
Eindgebruiker

Beheer uw verouderde gegevens met Microsoft 365 Archive

Vaak is het voor organisaties belangrijk om inactieve of verouderde gegevens gedurende langere tijd te bewaren voor toekomstig gebruik. Met Microsoft 365 Archive kunnen deze inactieve gegevens worden verplaatst naar een “koude opslaglaag” (archief) binnen SharePoint.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!