Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

hoe-verfraai-je-email-emoji-outlook-1

Hoe verfraai je je e-mail met Emoji in Outlook

Livegebeurtenissen in Microsoft Teams zijn een uitbreiding van Teams-vergaderingen, waarmee u gebeurtenissen kunt plannen en produceren die naar een groot onlinepubliek streamen!

Hoe verfraai je je e-mail met Emoji in Outlook

Outlook-logo-wit
Outlook

U kunt in Outlook ook allerlei afbeeldingen en opgemaakte tekst toevoegen aan uw e-mailberichten. Van tabellen naar grafieken naar pictogrammen voor geanimeerde Gif’s kunt u met een paar muisklikken indrukwekkende berichten maken.

Als Outlook wordt uitgevoerd op Windows 10, hebt u een extra hulpmiddel voor het maken van deze e-mailberichten: Emoji.

Outlook voor Microsoft 365 bevat een klein aantal standaard emojis. U kunt een Emoji van deze standaardset invoegen door de tekstcode voor deze Emoji te typen. U kunt bijvoorbeeld:-) typen voegt de Emoji met het lachebekje in.

Windows 10 bevat echter veel grotere sets Emoji. Voor toegang tot de Emoji-kiezer voor Windows 10 drukt u op de Windows-toets en de punt (.) op hetzelfde moment.

U kunt een Emoji invoegen met behulp van de Emoji-kiezer voor Windows 10.

Als u een Emoji wilt vinden, kunt u door de lijst bladeren en de categorie pictogrammen onder de Emoji-kiezer gebruiken, of het woord typen voor de Emoji die u wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld het woord presen teret , worden de beschikbare Emoji gefilterd. Klik vervolgens op de map die u wilt invoegen in uw e-mailbericht.

U kunt een of meer emojis invoegen in uw e-mailbericht.
 

 
 

Download het eBook:

50 toetsenbord sneltoetsen in Outlook

 

Outlook blijft één van de meest gebruikte Microsoft diensten binnen Office 365.

Iedereen maakt er meerdere uren per week gebruik van, maar niet iedereen maakt er even efficiënt gebruik van.

Vandaar dat we een groot aantal keyboard shortcuts op een rij hebben gezet voor je.

Wees de baas over je Postvak IN en bespaar tijd met deze 50 sneltoetsen.

 

50-toetsenbord-sneltoetsen-2

    Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

     OfficeGrip

    Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

    No Comments

    Leave a feedback