OfficeGrip_logo

Hoe verfraai je je e-mail met Emoji in Outlook

U kunt in Outlook ook allerlei afbeeldingen en opgemaakte tekst toevoegen aan uw e-mailberichten. Van tabellen naar grafieken naar pictogrammen voor geanimeerde Gif’s kunt u met een paar muisklikken indrukwekkende berichten maken. 

Als Outlook wordt uitgevoerd op Windows 10, hebt u een extra hulpmiddel voor het maken van deze e-mailberichten: Emoji.

Outlook voor Microsoft 365 bevat een klein aantal standaard emojis. U kunt een Emoji van deze standaardset invoegen door de tekstcode voor deze Emoji te typen. U kunt bijvoorbeeld:-) typen voegt de Emoji met het lachebekje in.

Windows 10 bevat echter veel grotere sets Emoji. Voor toegang tot de Emoji-kiezer voor Windows 10 drukt u op de Windows-toets en de punt (.) op hetzelfde moment.

U kunt een Emoji invoegen met behulp van de Emoji-kiezer voor Windows 10.

Als u een Emoji wilt vinden, kunt u door de lijst bladeren en de categorie pictogrammen onder de Emoji-kiezer gebruiken, of het woord typen voor de Emoji die u wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld het woord presen teret , worden de beschikbare Emoji gefilterd. Klik vervolgens op de map die u wilt invoegen in uw e-mailbericht.

U kunt een of meer emojis invoegen in uw e-mailbericht.

Meer lezen

hoe-microsoft-teams-sharepoint-samen-werken-1
Microsoft Teams

Hoe Microsoft Teams en SharePoint samenwerken

Microsoft Teams en SharePoint zijn twee krachtige tools die ontworpen zijn om samen te werken en te versterken. Terwijl Teams een platform biedt voor real-time samenwerking en communicatie, biedt SharePoint een centrale locatie voor het delen en beheren van documenten en inhoud.

Lees meer...
wat-is-games-for-work-nieuwe-microsoft-teams-app-1
Achtergrond

Wat is Games for Work, een nieuwe Microsoft Teams-app

Games for Work is een nieuwe app van Microsoft, die bedrijven helpt om productiviteit te verhogen door het gebruik van gamification. De app biedt een scala aan tools waarmee bedrijven hun werknemers kunnen uitdagen en motiveren om meer te presteren door middel van leuke en interactieve spellen.

Lees meer...
adobe-acrobat-integratie-microsoft-teams-1
IT Manager

Doe meer met de Adobe Acrobat integratie in Microsoft Teams

De integratie van Adobe Acrobat in Microsoft Teams maakt het werken met PDF-bestanden nog gemakkelijker en efficiënter. Voortaan hoef je niet meer tussen verschillende programma’s heen en weer te schakelen om samen te werken aan documenten, want alles wat je nodig hebt is nu binnen handbereik in Teams.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!