OfficeGrip_logo

Hoe verfraai je je e-mail met Emoji in Outlook

U kunt in Outlook ook allerlei afbeeldingen en opgemaakte tekst toevoegen aan uw e-mailberichten. Van tabellen naar grafieken naar pictogrammen voor geanimeerde Gif’s kunt u met een paar muisklikken indrukwekkende berichten maken. 

Als Outlook wordt uitgevoerd op Windows 10, hebt u een extra hulpmiddel voor het maken van deze e-mailberichten: Emoji.

Outlook voor Microsoft 365 bevat een klein aantal standaard emojis. U kunt een Emoji van deze standaardset invoegen door de tekstcode voor deze Emoji te typen. U kunt bijvoorbeeld:-) typen voegt de Emoji met het lachebekje in.

Windows 10 bevat echter veel grotere sets Emoji. Voor toegang tot de Emoji-kiezer voor Windows 10 drukt u op de Windows-toets en de punt (.) op hetzelfde moment.

U kunt een Emoji invoegen met behulp van de Emoji-kiezer voor Windows 10.

Als u een Emoji wilt vinden, kunt u door de lijst bladeren en de categorie pictogrammen onder de Emoji-kiezer gebruiken, of het woord typen voor de Emoji die u wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld het woord presen teret , worden de beschikbare Emoji gefilterd. Klik vervolgens op de map die u wilt invoegen in uw e-mailbericht.

U kunt een of meer emojis invoegen in uw e-mailbericht.

Meer lezen

storing
Achtergrond

Wereldwijde storing in antivirussoftware zorgt voor problemen bij organisaties

Een recente storing in de antivirussoftware van Crowdstrike heeft wereldwijd computers getroffen, waardoor websites van bedrijven platliggen en er problemen zijn op luchthavens. Deze storing heeft een chaos veroorzaakt op luchthaven Schiphol, met lange rijen voor de balies van luchtvaartmaatschappijen en een platliggende website van Transavia. Ook op andere luchthavens, zoals Eindhoven Airport en in andere landen, zijn er problemen.

Lees meer...

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!