OfficeGrip_logo

Hoe verminder je achtergrond geluiden in Teams-vergaderingen

Wanneer de microfoon is ingeschakeld in een teamvergadering of-gesprek, kunt u achtergrond geluiden rond u doen, van papier, slamming deuren, schorsende honden, enzovoort). Teams biedt drie geluidsniveaus waarmee de deelnemers aan de vergadering kunnen deelnemen.

Opmerking: Deze instelling is op dit moment alleen beschikbaar in de Windows-bureaublad-app teams.

Ruis onderdrukkings niveau instellen

U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen. Wanneer deze instelling is gewijzigd, wordt de instelling overgenomen van uw volgende vergadering of gesprek. Als u wilt dat de geluids onderdrukking van de vergadering die u gebruikt, van invloed is op de vergadering, gebruikt u de tweede procedure.

Vanuit het hoofdvenster van teams

 1. Selecteer uw profielfoto in de rechterbovenhoek van teams en selecteer vervolgens instellingen.
 2. Selecteer apparaten aan de linkerkant en selecteer vervolgens een optie onder ruisonderdrukking.Ruis onderdrukkings optie van het venster teams• Automatisch (standaard)  Met de teams-app wordt het beste niveau van ruisonderdrukking op basis van lokale lawaai bepaald. • Alle achtergrond geluiden die niet met spraak spreken, worden niet meegeslagen.

  Notities:

  • Voor deze optie moet de processor van uw computer de geavanceerde vector uitbreidingen 2 (AVX2) ondersteunen.
  • Deze optie is op dit moment niet beschikbaar als de vergadering of het gesprek wordt opgenomen of als er live-bijschriften zijn ingeschakeld.
  • Als u deze optie inschakelt, gebruikt u meer computerbronnen.
  • Lage niveaus van permanente achtergrond geluiden, zoals een computer ventilator of airconditioning. Gebruik deze instelling voor het afspelen van muziek. • Uitschakelen van ruisonderdrukking is uitgeschakeld. Gebruik deze instelling voor high-fidelity microfoons in een omgeving met lage ruis.

Vanuit een Vergader venster

 1. Selecteer meer opties Meer opties-knop in de besturingselementen voor de vergadering en selecteer vervolgens instellingen voor apparaat.
 2. Selecteer een optie onder ruisonderdrukking. (Zie stap 2 hierboven voor optie beschrijvingen.)Ruis onderdrukkings opties in Apparaatinstellingen

Opmerking: Als op uw apparaat te veel bronnen worden gebruikt tijdens een oproep, kan de instelling van de instelling ongewijzigd zijn.

Download het gratis eBook:

DE ULTIEME MICROSOFT TEAMS GIDS

De ultieme Microsoft Teams gids

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Meer lezen

  Microsoft Viva

  Wat is Viva Engage

  Vanaf deze week is Microsoft Viva Engage, de nieuwste app binnen Microsoft Viva, nu algemeen beschikbaar voor klanten over de hele wereld.

  Lees meer...
  onedrive-15-jaar-nieuwe-functies-1
  OneDrive

  OneDrive bestaat 15 jaar

  Het is deze maand precies 15 jaar geleden dat Microsoft de dienst/app OneDrive lanceerde. In die tijd is OneDrive uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van cloud opslag, zowel voor consumenten als zakelijke gebruikers. Dit leek ons het ideale moment om terug te kijken naar het begin van OneDrive en zeker ook naar de toekomst.

  Lees meer...
  Hoe werk je veiliger met jouw organisatie
  Beveiliging

  Hoe werk je veiliger met jouw organisatie

  We zien dat organisaties steeds mobieler beginnen te worden. Dit betekent dat data zich op steeds meer plekken en apparaten bevindt. Het is belangrijk om een goede omgeving hiervoor te creëren, omdat het verspreiden van allerlei data risico’s met zich mee brengt. Daarom moet je als organisatie nadenken over op welke manier je werknemers toegang geeft tot gegevens.

  Lees meer...
  Logo-OfficeGrip

  OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!