OfficeGrip_logo

Hoe verminder je achtergrond geluiden in Teams-vergaderingen

Wanneer de microfoon is ingeschakeld in een teamvergadering of-gesprek, kunt u achtergrond geluiden rond u doen, van papier, slamming deuren, schorsende honden, enzovoort). Teams biedt drie geluidsniveaus waarmee de deelnemers aan de vergadering kunnen deelnemen.

Opmerking: Deze instelling is op dit moment alleen beschikbaar in de Windows-bureaublad-app teams.

Ruis onderdrukkings niveau instellen

U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen. Wanneer deze instelling is gewijzigd, wordt de instelling overgenomen van uw volgende vergadering of gesprek. Als u wilt dat de geluids onderdrukking van de vergadering die u gebruikt, van invloed is op de vergadering, gebruikt u de tweede procedure.

Vanuit het hoofdvenster van teams

 1. Selecteer uw profielfoto in de rechterbovenhoek van teams en selecteer vervolgens instellingen.
 2. Selecteer apparaten aan de linkerkant en selecteer vervolgens een optie onder ruisonderdrukking.Ruis onderdrukkings optie van het venster teams• Automatisch (standaard)  Met de teams-app wordt het beste niveau van ruisonderdrukking op basis van lokale lawaai bepaald. • Alle achtergrond geluiden die niet met spraak spreken, worden niet meegeslagen.

  Notities:

  • Voor deze optie moet de processor van uw computer de geavanceerde vector uitbreidingen 2 (AVX2) ondersteunen.
  • Deze optie is op dit moment niet beschikbaar als de vergadering of het gesprek wordt opgenomen of als er live-bijschriften zijn ingeschakeld.
  • Als u deze optie inschakelt, gebruikt u meer computerbronnen.
  • Lage niveaus van permanente achtergrond geluiden, zoals een computer ventilator of airconditioning. Gebruik deze instelling voor het afspelen van muziek. • Uitschakelen van ruisonderdrukking is uitgeschakeld. Gebruik deze instelling voor high-fidelity microfoons in een omgeving met lage ruis.

Vanuit een Vergader venster

 1. Selecteer meer opties Meer opties-knop in de besturingselementen voor de vergadering en selecteer vervolgens instellingen voor apparaat.
 2. Selecteer een optie onder ruisonderdrukking. (Zie stap 2 hierboven voor optie beschrijvingen.)Ruis onderdrukkings opties in Apparaatinstellingen

Opmerking: Als op uw apparaat te veel bronnen worden gebruikt tijdens een oproep, kan de instelling van de instelling ongewijzigd zijn.

Download het gratis eBook:

Ultieme Microsoft Teams gids

De ultieme Microsoft Teams gids

Meer lezen

copilot-prompting
Copilot

Microsoft 365 Copilot – de kunst en wetenschap van prompting

Prompting is hoe je Microsoft 365 Copilot vraagt om iets voor je te doen – zoals creëren, samenvatten, bewerken of transformeren. Denk bij prompting aan een gesprek voeren, waarbij je eenvoudige maar duidelijke taal gebruikt en context biedt, zoals je dat ook zou doen met een assistent. Er zijn veel soorten prompts die je kunt gebruiken, afhankelijk van de taak die je gedaan wilt hebben.

Lees meer...
copilot-studio
Copilot

Microsoft Copilot Studio

Microsoft Copilot Studio is een end-to-end AI-platform voor gesprekken waarmee u copilots kunt maken en aanpassen met behulp van natuurlijke taal of een grafische interface. Met Copilot Studio kunt u eenvoudig copilots ontwerpen, testen en publiceren die aansluiten op uw specifieke behoeften voor interne of externe scenario’s in uw branche, afdeling of rol.

Lees meer...
microsoft-archive
Eindgebruiker

Beheer uw verouderde gegevens met Microsoft 365 Archive

Vaak is het voor organisaties belangrijk om inactieve of verouderde gegevens gedurende langere tijd te bewaren voor toekomstig gebruik. Met Microsoft 365 Archive kunnen deze inactieve gegevens worden verplaatst naar een “koude opslaglaag” (archief) binnen SharePoint.

Lees meer...
Logo-OfficeGrip

OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!