Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

achtergrond-geluiden-team-vergaderingen-verminderen-1

Hoe verminder je achtergrond geluiden in Teams-vergaderingen

Wanneer de microfoon is ingeschakeld in een teamvergadering of-gesprek, kunt u achtergrond geluiden rond u doen, van papier, slamming deuren, schorsende honden, enzovoort). Teams biedt drie geluidsniveaus waarmee de deelnemers aan de vergadering kunnen deelnemen. U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen. Wanneer deze instelling is gewijzigd, wordt de instelling overgenomen van uw volgende vergadering of gesprek.

HOE VERMINDER JE ACHTERGROND-GELUIDEN IN TEAMS-VERGADERINGEN

Teams-logo-wit
Microsoft Teams

Wanneer de microfoon is ingeschakeld in een teamvergadering of-gesprek, kunt u achtergrond geluiden rond u doen, van papier, slamming deuren, schorsende honden, enzovoort). Teams biedt drie geluidsniveaus waarmee de deelnemers aan de vergadering kunnen deelnemen.

Opmerking: Deze instelling is op dit moment alleen beschikbaar in de Windows-bureaublad-app teams.

Ruis onderdrukkings niveau instellen

U kunt deze instelling op elk gewenst moment wijzigen. Wanneer deze instelling is gewijzigd, wordt de instelling overgenomen van uw volgende vergadering of gesprek.

Als u wilt dat de geluids onderdrukking van de vergadering die u gebruikt, van invloed is op de vergadering, gebruikt u de tweede procedure.

Vanuit het hoofdvenster van teams

 1. Selecteer uw profielfoto in de rechterbovenhoek van teams en selecteer vervolgens instellingen.
 2. Selecteer apparaten aan de linkerkant en selecteer vervolgens een optie onder ruisonderdrukking.

  Ruis onderdrukkings optie van het venster teams

  • Automatisch (standaard)  Met de teams-app wordt het beste niveau van ruisonderdrukking op basis van lokale lawaai bepaald.

  • Alle achtergrond geluiden die niet met spraak spreken, worden niet meegeslagen.

  Notities:

  • Voor deze optie moet de processor van uw computer de geavanceerde vector uitbreidingen 2 (AVX2) ondersteunen.
  • Deze optie is op dit moment niet beschikbaar als de vergadering of het gesprek wordt opgenomen of als er live-bijschriften zijn ingeschakeld.
  • Als u deze optie inschakelt, gebruikt u meer computerbronnen.

  • Lage niveaus van permanente achtergrond geluiden, zoals een computer ventilator of airconditioning. Gebruik deze instelling voor het afspelen van muziek.

  • Uitschakelen van ruisonderdrukking is uitgeschakeld. Gebruik deze instelling voor high-fidelity microfoons in een omgeving met lage ruis.

 

Vanuit een Vergader venster

 1. Selecteer meer opties Meer opties-knop in de besturingselementen voor de vergadering en selecteer vervolgens instellingen voor apparaat.
 2. Selecteer een optie onder ruisonderdrukking. (Zie stap 2 hierboven voor optie beschrijvingen.)

  Ruis onderdrukkings opties in Apparaatinstellingen

Opmerking: Als op uw apparaat te veel bronnen worden gebruikt tijdens een oproep, kan de instelling van de instelling ongewijzigd zijn.

 

 

 
 

Download het eBook:

Een snelcursus

Microsoft Teams

 

Op de hedendaagse werkplek wordt het beste werk gedaan door teams – teams van mensen met verschillende achtergronden en talenten op verschillende afdelingen, locaties en zelfs tijdzones.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich onderdeel voelt van het team? Hoe kun je gemakkelijk informatie delen? En hoe werk je snel, alsof iedereen in dezelfde ruimte zit?

Gelukkig brengt Microsoft Teams u en uw collega’s samen in een gedeelde online werkruimte waar u chatten, vergaderen, bestanden delen en met zakelijke apps werken..

In dit e-book behandelen we de belangrijkste onderdelen van Microsoft Teams zodat je snel aan de slag kan met dé hub voor teamsamenwerking in Office 365.

 

Een-snelcursus-Microsoft-Teams-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback