OfficeGrip_logo

Hoe werkt Postvak IN met prioriteit voor Outlook

Met Postvak IN met prioriteit kunt u zich richten op de e-mails die voor u het belangrijkst zijn. Hiermee wordt uw postvak weergegeven met twee tabbladen: Prioriteit en Overige. Uw belangrijkste e-mailberichten bevinden zich op het tabblad Prioriteit terwijl de rest gemakkelijk toegankelijk is, maar uit de weg, op het tabblad Overige. U wordt geïnformeerd over e-mail die in Overige wordt geplaatst en u kunt op elk gewenst moment tussen tabbladen schakelen om een kijkje te nemen. Bekijk onderstaande video voor een kort overzicht.

Hoe werkt Postvak IN met prioriteit? 

Postvak IN met prioriteit helpt u hogere prioriteit te geven aan wat belangrijk is. Wat in Postvak IN met prioriteit terechtkomt, is gebaseerd op de inhoud van het e-mailbericht (zoals nieuwsbrieven, automatisch gegenereerde e-mail en dergelijke) en met wie u het vaakst communiceert. Als u wilt verfijnen wat er in uw Postvak IN met prioriteit terechtkomt, kiest u de opties Verplaatsen naar Prioriteit of Verplaatsen naar Overige.

Postvak IN met prioriteit inschakelen

  1. Selecteer in Outlook 2016 het tabblad Beeld.
  2. Selecteer Postvak IN met prioriteit weergeven.Knop Postvak IN met prioriteit op het tabblad BeeldDe tabbladen Prioriteit en Overige worden boven aan uw postvak weergegeven. U wordt geïnformeerd over e-mail die in Overige wordt geplaatst en u kunt op elk gewenst moment tussen tabbladen schakelen om een kijkje te nemen.De tabbladen Prioriteit en Overige bevinden zich boven in het postvak IN wanneer Postvak IN met prioriteit weergeven is geselecteerd

 

Wijzigen hoe uw berichten worden geordend

  1. Selecteer in uw postvak het tabblad Prioriteit of Overige en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bericht dat u wilt verplaatsen.
  2. Als u een bericht wilt verplaatsen van Prioriteit naar Overige, kiest u Verplaatsen naar Overige als u alleen het geselecteerde bericht wilt verplaatsen. Kies Altijd verplaatsen naar Overige als u alle toekomstige berichten van die afzender wilt plaatsen in het tabblad Overige.Als u een bericht wilt verplaatsen van Overige naar Prioriteit, kiest u Verplaatsen naar Prioriteit als u alleen het geselecteerde bericht wilt verplaatsen. Kies Altijd verplaatsen naar Prioriteit als u alle toekomstige berichten van die afzender wilt plaatsen in het tabblad Prioriteit.De opties Verplaatsen en Altijd verplaatsen naast elkaar

 

Bekijken hoe Postvak IN met prioriteit werkt

Veelgestelde vragen

Vraag: Waarom zie ik mijn Postvak IN met prioriteit niet in mijn Outlook?

Antwoord: Alle versies van Outlook waarvoor u onderdelenupdates ontvangt, zijn binnenkort geschikt voor Postvak IN met prioriteit (bijvoorbeeld Office 365-versies van Office 2016 voor Windows of Mac, de webversie van Outlook, de Outlook-app voor iOS, Android en Windows Phone, en Windows 10 Mail). Postvak IN met prioriteit wordt weergegeven zodra uw Postvak IN dit ondersteunt. Als u een Office 365-e-mailaccount in een onderneming gebruikt, kan uw beheerder Postvak IN met prioriteit hebben uitgeschakeld voor uw organisatie. Neem voor hulp contact op met de beheerder.

Hoe gaat Postvak IN met prioriteit om met Onbelangrijke e-mail?

Antwoord: Postvak IN met prioriteit vervangt Onbelangrijke e-mail. Nadat u bent overgestapt, ontvangt u de minder belangrijke e-mails niet meer in de map Onbelangrijke e-mail. In plaats daarvan worden de e-mails geplaatst in de tabbladen Prioriteit en Overige in het postvak. Het algoritme dat items naar de map Onbelangrijke e-mail verplaatste, werkt nu voor Postvak IN met prioriteit, dus alle e-mails die in Onbelangrijke e-mail werden geplaatst, gaan nu naar Overige. Alle berichten die al in de map Onbelangrijke e-mail zitten, blijven daar totdat u besluit ze te verwijderen of te verplaatsen.

Kan ik Onbelangrijke e-mail blijven gebruiken in plaats van Postvak IN met prioriteit?

Antwoord: Voorlopig kunt u gebruik blijven maken van Onbelangrijke e-mail. Uiteindelijk wordt Onbelangrijke e-mail vervangen door Postvak IN met prioriteit.

Als ik de functie Onbelangrijke e-mail heb uitgeschakeld, kan ik dan wel Postvak IN met prioriteit gebruiken?

Antwoord: Ja. U kunt Postvak IN met prioriteit inschakelen volgens de bovenstaande instructies.

Worden alle berichten in mijn postvak geordend met Postvak IN met prioriteit zodra ik deze functie inschakel?

Antwoord: Ja. Zodra u Postvak IN met prioriteit hebt ingeschakeld, ziet u de tabbladen Prioriteit en Overige boven aan uw postvak. Hoe vaker u Postvak IN met prioriteit gebruikt, hoe slimmer het uw berichten gaat ordenen. U kunt Outlook ook leren wat belangrijk is voor u door e-mails te verplaatsen tussen Prioriteit en Overige en door standaardwaarden in te stellen om te zorgen dat e-mails van bepaalde afzenders altijd in een bepaalde map worden geplaatst.

Ik gebruik Postvak IN met prioriteit al op Outlook voor iOS of Android. Verandert er iets voor mij?

Antwoord: Er verandert niets in Outlook voor iOS of Android. Zodra de bureaublad- en web-apps van Outlook zijn bijgewerkt met Postvak IN met prioriteit, is de inhoud van uw tabbladen Prioriteit en Overige hetzelfde in al uw Outlook-clients.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!