Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

wijzigen-achtergrond-teams-vergadering-1

Hoe wijzig je de achtergrond van een Teams-vergadering

Als u wilt wijzigen wat achter u in een videovergadering wordt weergegeven, kunt u de achtergrond vervagen of helemaal vervangen door de afbeeldingen die u wilt

Hoe wijzig je de achtergrond van een Teams-vergadering

Teams-logo-wit
Microsoft Teams

Als u wilt wijzigen wat achter u in een videovergadering wordt weergegeven, kunt u de achtergrond vervagen of helemaal vervangen door de afbeeldingen die u wilt.

Notities:

 • Het vervagen of vervangen van uw achtergrond voorkomt mogelijk niet dat vertrouwelijke informatie zichtbaar is voor andere deelnemers aan een vergadering.
 • Achtergrondeffecten zijn alleen beschikbaar voor geplande vergaderingen.

Uw achtergrond wijzigen voordat een vergadering begint

Wanneer u uw video en audio instelt voordat u deelneemt aan een vergadering, selecteert u Achtergrondeffecten Achtergrondinstellingen . Het bevindt zich rechts van de microfoon-schakelaar. Uw achtergrondopties worden weergegeven aan de rechterkant.

Kies Vervagen als u de achtergrond wilt vervagen. U wordt duidelijk en helder weergegeven terwijl alles op de achtergrond subtiel is weggewerkt.

U kunt ook de achtergrond vervangen door een van de opgegeven afbeeldingen of met een van uw eigen keuze. Als u zelf een afbeelding wilt gebruiken, kiest u Nieuw toevoegen en selecteert u een afbeelding om vanaf uw computer te uploaden. Zorg dat het een. JPG,. PNG, of. BMP-bestand.

Uw achtergrond wijzigen tijdens een vergadering

Als u de achtergrond wilt wijzigen tijdens een vergadering, gaat u naar de besturingselementen voor de vergadering en selecteert u Meer acties Knop Meer opties > Achtergrondeffecten weergeven.

Selecteer Vervagen als u de achtergrond wilt vervagen of kies een van de beschikbare afbeeldingen om deze te vervangen. Als u een afbeelding wilt uploaden, selecteert u Nieuw toevoegen en kiest u een. JPG,. PNG, of. BMP-bestand van uw computer.

U kunt een voorbeeld van de gekozen achtergrond bekijken om te zien hoe deze eruitziet voordat u deze toepast.

Notities:

 • Als Achtergrondeffecten weergeven geen optie in het menu is, is de functie mogelijk nog niet beschikbaar op uw apparaat.
 • Linux-gebruikers kunnen deze functie momenteel niet gebruiken.
 • Achtergrondeffecten zijn niet beschikbaar als u Teams gebruikt via VDI (Virtual Desktop Infrastructure).

 

 
 
 

Download het eBook:

Snel Aan De Slag Met

Microsoft Teams

 

Microsoft Teams is een werkruimte in Office 365 die speciaal voor chatten is bedoeld.

Het biedt één locatie voor personen, gesprekken, bestanden en hulpmiddelen, zodat iedereen direct toegang heeft tot alles wat ze nodig hebben.

Download deze gratis handleiding, start vandaag nog met Microsoft Teams en leer o.a.:

 

 • Hoe je je aanmeldt
 •  

 • Hoe je een team en kanaal selecteert
 •  

 • Hoe je aan de slag kan gaan met emoji, memes en stickers
 •  

 

snel-aan-de-slag-met-microsoft-teams-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via kanalen zoals e-mail, telefoon of post.

   OfficeGrip

  Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

  No Comments

  Leave a feedback