Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

oud-gesprek-microsoft-teams-voort-zetten

Hoe zet je een oud gesprek voort in Microsoft Teams

U kunt in teamverband, zoeken en een eerder gesprek hervatten. Ongeacht het aantal keren dat u hebt gesproken aan die persoon, is het allemaal op één plaats. Al uw oude berichten die zijn opgeslagen, en kunt u zoeken naar deze (en personen, chats, waarna bestanden) met behulp van het vak opdracht boven aan het scherm. Klik op het gesprek dat u wilt hervatten.

HOE ZET JE EEN OUD GESPREK VOORT IN MICROSOFT TEAMS

Teams-logo-wit
Microsoft Teams

U kunt in teamverband, zoeken en een eerder gesprek hervatten. Ongeacht het aantal keren dat u hebt gesproken aan die persoon, is het allemaal op één plaats.

Een oude gesprek zoeken

Al uw oude berichten worden opgeslagen en u kunt ernaar zoeken (en mensen, chats en bestanden) met behulp van het opdrachtvenster boven aan uw scherm. Klik op het gesprek dat u wilt hervatten.

Zoeken naar een oud bericht of een oude bijlage

Als u naar een bijlage wilt zoeken, kijkt u op het tabblad Bestanden boven uw zoekresultaten. U kunt op Filter Filter knop klikken om uw resultaten te verfijnen.
 

Bekijk opgeslagen berichten

Als u uw opgeslagen berichten wilt weergeven, klikt u op uw profielfoto boven aan de app en selecteert u vervolgens Opgeslagen.

 

 =”clear: both;”>

 

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback