Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

hulp-registreren-office-365-windows-live-netwerk

Hulp bij het registreren van Office 365

We horen steeds vaker ondernemers die klagen over problemen met het gebruik van Office 365, daarom zullen we de komende periode regelmatig verschillende korte blog-artikelen schrijven met de meest voorkomende problemen.

Probleem: Registratie voor Office 365 voor Thuisgebruik mislukt mogelijk als het Windows Live-netwerk niet beschikbaar is

Bij registratie voor Office 365 voor Thuisgebruik worden op de Microsoft-accountpagina (Windows Live) mogelijk de vakken voor gebruikersnaam en wachtwoord niet weergegeven.
In plaats daarvan verschijnt een foutbericht in het rood dat luidt: ‘Het Windows Live-netwerk is niet beschikbaar’.

Oplossing

U kunt dit probleem tijdelijk oplossen door u af te melden op alle websites waarvoor het Microsoft-account (Windows Live) wordt gebruikt, zoals www.live.com of www.hotmail.com, door naar de desbetreffende site te navigeren en vervolgens Afmelden te selecteren.
Nadat u zich heeft afgemeld bij Windows Live, registreert u zich opnieuw voor Office 365 voor Thuisgebruik.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback