Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

hulp-bij-sharepoint-online-problemen-nodig

Hulp bij SharePoint Online problemen gezocht?

We horen steeds vaker ondernemers die klagen over problemen met het gebruik van SharePoint Online en Office 365, daarom zullen we de komende periode regelmatig verschillende korte blog-artikelen schrijven met de meest voorkomende problemen.

Wanneer u een site maakt op basis van een opgeslagen sjabloon worden verwijderde agenda- en taaklijstitems weergegeven op ID en niet op titel

Op een SharePoint Online-siteverzameling gebruikt u de optie Site opslaan als sjabloon.
De site die u als een sjabloon opslaat bevat een agenda, een takenlijst of beide.
U maakt een site met behulp van de opgeslagen sjabloon. Als u items verwijdert uit de takenlijst of de kalender die deel uitmaken van de sjabloon, worden deze items in de Prullenbak weergegeven door de specifieke ID voor elk item, en niet met de titel van het item.

Oplossing

U kunt dit probleem omzeilen door nieuwe taken- of agendalijsten te maken nadat u de site op basis van een sjabloon hebt gemaakt.

Heeft u als ondernemer nog steed problemen of vragen belt u dan vrijblijvend met het OfficeGrip SharePoint Online team via: 088-4747400 of neem contact op via deze website.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback