Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

hulp-exchange-online-problemen

Hulp nodig bij Exchange Online problemen?

We horen steeds vaker ondernemers die klagen over problemen met het gebruik van Office 365 en Exchange Online, daarom zullen we de komende periode regelmatig verschillende korte blog-artikelen schrijven met de meest voorkomende problemen.

 
De bewerking GetConversationItems in Exchange Web Services van Exchange Online werkt niet correct onder de volgende omstandigheden:

  • De BaseShape is ingesteld op IdOnly of AllProperties zonder aanvullende eigenschappen. Als dit gebeurt, wordt een interne serverfout geretourneerd in een SOAP-fout (Simple Object Access Protocol).
  • De BaseShape is ingesteld op FirstClassProperties en er zijn aanvullende eigenschappen toegevoegd. Als dit gebeurt, probeert de server een reactie te retourneren waarvoor de schemavalidatie mislukt.

 

U kunt dit probleem omzeilen door de BaseShape IdOnly te gebruiken en een of meer aanvullende eigenschappen opgeven voor retournering in de reactie.

Nog steeds problemen?

Neem dan vrijblijvend contact op met het OfficeGrip Office 365 team via: 088-4747400 of via de contact-pagina

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback