OfficeGrip_logo

Hulp nodig bij Exchange Online problemen?

We horen steeds vaker ondernemers die klagen over problemen met het gebruik van Office 365 en Exchange Online, daarom zullen we de komende periode regelmatig verschillende korte blog-artikelen schrijven met de meest voorkomende problemen.

Bij gebruik van Exchange Web Services in Exchange Online werkt de bewerking GetConversationItems mogelijk niet correct onder bepaalde omstandigheden

 
De bewerking GetConversationItems in Exchange Web Services van Exchange Online werkt niet correct onder de volgende omstandigheden:

  • De BaseShape is ingesteld op IdOnly of AllProperties zonder aanvullende eigenschappen. Als dit gebeurt, wordt een interne serverfout geretourneerd in een SOAP-fout (Simple Object Access Protocol).
  • De BaseShape is ingesteld op FirstClassProperties en er zijn aanvullende eigenschappen toegevoegd. Als dit gebeurt, probeert de server een reactie te retourneren waarvoor de schemavalidatie mislukt.

 

Oplossing

U kunt dit probleem omzeilen door de BaseShape IdOnly te gebruiken en een of meer aanvullende eigenschappen opgeven voor retournering in de reactie.

Nog steeds problemen?

Neem dan vrijblijvend contact op met het OfficeGrip Office 365 team via: 088-4747400 of via de contact-pagina

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!