OfficeGrip_logo

ICT in Amsterdam

Bent u als ondernemer in Amsterdam op zoek naar een ICT bedrijf? 

Als ervaren ICT bedrijf in Amsterdam en omgeving biedt OfficeGrip een uitgebreid dienstenpakket aan het midden- en klein bedrijf. Wij verzorgen automatiseringsdiensten voor bedrijven met enkele tot vele tientallen werkplekken. OfficeGrip is hét ICT in Amsterdam en omgeving waar u zonder zorgen uw volledige automatisering aan kunt overlaten. Daarnaast kunnen wij u voorzien van professioneel advies over al uw ICT zaken.

Cloud Werkplek

Het beschikbaar zijn en blijven van de werkplekken van uw medewerkers is essentieel.
Tegelijkertijd wordt u geconfronteerd met verschillende soorten en merken laptops, tablets, smartphones waar uw medewerkers mee willen werken.
Deze flexibiliteit brengt de nodige beheeruitdagingen met zich mee.

Met die ontwikkelingen in gedachte heeft OfficeGrip een dienst ontwikkeld voor werkplekbeheer die inspeelt op het veranderende werkplekgebruik waarbij de noodzakelijke flexibiliteit centraal staat.
Een geïntegreerd pakket aan werkplekbeheerdiensten ondersteunt u en uw gebruikers in het dagelijks gebruik en beheer van hun werkplek.

Uw medewerkers kunnen terugvallen op onze getrainde supportdesk met volledig gecertificeerde Microsoft support engineers.
Ieder met jarenlange ervaring in beheer en ICT-support.
Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste Microsoft producten waaronder Windows Intune.

Office365

Office365 is een Cloud dienst met de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s van Microsoft die u al kent.
Het werkt met de programma’s die u al kent: Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint.
Partner365 biedt toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s. En dat op elk apparaat en op bijna elke locatie.
Het laat u werken waar en wanneer u maar wilt, zodat u direct kunt reageren op belangrijke vragen van collega’s of klanten.
Partner365 is te gebruiken op diverse computers, met een webbrowser, of met een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone.
Bovendien beschikt u steeds over de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite. Cloud werkplek overal beschikbaar.

OfficeGrip

OfficeGrip is een landelijk opererende ICT organisatie gespecialiseerd in Office 365. Met vestigingen in het hele land zijn we altijd dichtbij, dus ook bij u in Arhem.
OfficeGrip levert centrale informatievoorzieningen met SharePoint en Exchange, persoonlijke informatievoorzieningen met OneDrive en Yammer en communicatieoplossingen met Lync.
Dit stelt ons in staat onze klanten diensten te leveren, welke normaal alleen voor top-500 ondernemingen bereikbaar zijn vanwege de complexiteit en hoge kosten van implementatie.

Wilt u meer informatie over Office 365 neem dan vrijblijvend contact op via 088 47 47 400 of via onze contactpagina. Tot snel!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!