OfficeGrip_logo

Informeer en betrek je medewerkers met nieuwe dynamische functies in SharePoint, Yammer, Stream en meer

In de afgelopen maand zijn er weer een groot aantal functies uitgerold naar Targeted Release klanten van Office 365. In dit artikel nemen wij een aantal van deze nieuwe functionaliteiten met je door. 

Yammer Q&A functies

Het is nu gemakkelijk om een Yammer-bericht als een vraag te categoriseren. Vragen worden door unieke stijlen aangegeven en helpen mensen bij het identificeren van algemene discussies ten opzicht van discussies die een duidelijk antwoord vereisen. Zodra de vraag is gepost, kan de auteur of een groepsbeheerder nu ook het beste antwoord markeren als een beste antwoord. Dit maakt kennisdeling binnen je bedrijf een stuk makkelijker. De collectieve kennis van je werknemers en collega’s verbetert aanzienlijk wanneer communities een plaats bieden waar mensen vragen kunnen stellen en ze hierop ook een antwoord krijgen.

002_IZRP-8_June-2019_Yammer-QA.jpg

U kunt vragen posten in een Yammer-groep en de vraagposter of elke groepsbeheerder kan het beste antwoord op een vraag markeren.

Nieuwe Yammer-bestanden in Office 365 Groups worden opgeslagen in SharePoint

Yammer implementeert wijzigingen in de opslag voor bestanden die zijn geüpload naar Yammer in Yammer-groepen die zijn verbonden met Office 365. Voorheen werden alle bestanden die naar Yammer werden geüpload, opgeslagen in Yammer-cloudopslag. Zodra uw organisatie deze wijzigingen heeft ontvangen, worden alle nieuwe bestanden die zijn geüpload via Yammer in Office 365 verbonden Yammer-groepen opgeslagen in de standaard SharePoint-documentbibliotheek van de groep. Deze bestanden zijn nog steeds toegankelijk vanuit Yammer.

Organisatieactiva

Digitale middelen kunnen u helpen om een dynamischer verhaal te vertellen. Daarom ondersteunen SharePoint-pagina’s al afbeeldingen en logo’s van zoeken op het web, het uploaden van bestanden en siteactiva. Met organisatieactiva kunt u één of meer documentbibliotheken registreren via PowerShell als een speciale bron voor afbeeldingen, zoals foto’s en logo’s, op alle sites. De bibliotheken van organisatieactiva zijn beschikbaar wanneer u afbeeldingen toevoegt aan pagina-kopteksten, galerijen of andere zogenaamde web parts.

003_IZRP-8_June-2019_Org-assets.jpg

Eenmaal vastgesteld, kunnen mensen bladeren naar organisatieactiva door op “Uw organisatie” te klikken bij het toevoegen van een afbeeldingspagina en nieuwskoppen, webonderdelen van afbeeldingen / galerijen en meer.

Video’s opnemen en uploaden met de Stream mobiele app en overal delen

Nu kunt u bestaande video’s uploaden vanaf uw filmrol of andere online services zoals OneDrive, rechtstreeks vanaf uw mobiel. En neem nieuwe video’s op vanuit een veilige, compatibele manier met de ingebouwde video-opnamefunctie.

microsoft-stream-mobiel-1

Upload en neem video’s op vanaf uw mobiele apparaat rechtstreeks in Microsoft Stream in Office 365 met behulp van de Stream mobiele app.

Limiet voor SharePoint-hubsites verhoogd tot 2000

SharePoint-hubsites bieden een belangrijke bouwsteen voor uw intranet. Ze zijn het “bindweefsel” dat u gebruikt bij het samen organiseren van groepen van teamsites en communicatiesites. Een hubsite (meestal gemaakt op basis van een communicatiesite) brengt tal van andere sites samen, en nu is het aantal hubsites die u in uw tenant kunt maken toegenomen.

Zoals eerder al aangekondigd zal het aantal SharePoint-hubs dat u per tenant kunt maken, stijgen van 100 naar 2000.

Download het gratis eBook:

Yammer catalogus met gebruikersscenario's

yammer-catalogus-met-gebruiksscenarios-2

  Ja, ik ga akkoord met het ontvangen van aan mij gerichte berichten over producten, evenementen en acties van OfficeGrip. OfficeGrip mag contact met mij opnemen via de kanalen die ik kies, zoals e-mail, telefoon of post.

  Deel dit artikel

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!