OfficeGrip_logo

Interactieve Yammer-emails in Outlook on the web zijn nu beschikbaar

Gebruikers van Outlook on the web kunnen nu communiceren met Yammer-gesprekken, polls, vragen en complimenten zonder hun Outlook-inbox te verlaten. Microsoft kondigde deze functie al eerder aan op Microsoft Ignite 2019 en deze wordt nu uitgerold naar alle zakelijke tenants. Deze functie komt volgend kwartaal naar desktop- en mobiele apps met releases voor Outlook voor Windows, Outlook voor Mac en Outlook voor iOS en Android.

Houd contact met gesprekken vanuit Outlook on the web

Outlook helpt je met je werk gedaan te krijgen zonder van app te wisselen. Nu kunnen gebruikers Yammer-gesprekken voeren in Outlook, zodat u uw taken kunt uitvoeren en verbonden kunt blijven zonder Outlook te verlaten. Bekijk de volledige Yammer-thread en beantwoord, deel likes uit, stem op een poll, voeg bestanden toe, deel gifs en bekijk zelfs video’s, rechtstreeks vanuit je inbox.

ongedefinieerd

Deze ervaring is nu standaard ingeschakeld voor gebruikers van Outlook on the web en werkt met alle Yammer-emails in Outlook on the web en maakt gebruik van het nieuwe Yammer-design en publisher. In combinatie met de nieuwe mogelijkheid om enquêtes, vragen en praise aan te kondigen, biedt het gebruikers een naadloze manier om op grote schaal nieuws en kennis te delen, feedback te verzamelen en verbinding te maken binnen hun organisatie.

ongedefinieerd

Hoe Yammer-email-meldingen traditioneel werden weergegeven in Outlook.

ongedefinieerd

Yammer-e-mails nemen nu de nieuwe stijling over, inclusief interactieve gesprekken en media.

Dit is één van de eerste kansen om kennis te maken met het nieuwe Yammer, te genieten van het nieuwe design en te profiteren van het snel aangaan van een Yammer-gesprek zonder Outlook te verlaten.

Microsoft begrijpt ook goed dat verandering soms wat langer nodig heeft om aan gewend te raken. Als u de klassieke Yammer-emails wilt zien, kunt u deze update per e-mail uitschakelen door “Hide Yammer Conversation” onderaan de e-mail te selecteren.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!