OfficeGrip_logo

Kantoorautomatisering in Eindhoven

Bent u ondernemer in de regio Eindhoven en op zoek naar een betrouwbare, voordelige partner in kantoorautomatisering dan is OfficeGrip er speciaal voor u!

Dé ict-specialist voor het MKB-bedrijf 

OfficeGrip is specialist op het gebied van kantoorautomatisering voor kleine en middelgrote bedrijven. Hierbij kunt u onder andere denken aan systeem- en netwerkbeheer, alles op het gebied van zakelijk internet en zakelijke telefonie of een professioneel, het leveren van hard- en software en onafhankelijk advies voor uw bedrijf. En dat allemaal op hoogstaand niveau en met professionele en betrokken medewerkers.

Een goede ICT-voorziening is een afgestemd geheel van systemen en processen. Om dit complexe geheel in goede banen te leiden, is gedegen kennis en vakmanschap nodig. OfficeGrip beschikt over kennis en kwaliteit om de juiste ondersteuning te leveren voor zowel uw allround als gespecialiseerde ICT-infrastructuur.

U krijgt een vaste engineer die eindverantwoordelijk is voor uw IT omgeving. De engineer is bekend met uw organisatie en medewerkers zodat u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Daarnaast staat een team van ervaren en hoogopgeleide professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies, ondersteuning en praktische oplossingen.

OfficeGrip richt uw kantoorautomatisering in naar uw wensen en behoeftes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de telefooncentrale, bestandsopslag en back-ups van uw bestanden. Daarnaast verzorgen wij voor u het inrichten van de serverruimte, denk hierbij aan noodstroom, bekabeling en patchkasten.

Werkplek beheer

Ieder bedrijf heeft goedwerkende computers, recente software, snelle netwerkaansluitingen en telefonie nodig om goed te kunnen functioneren. Met Werkplekbeheer van OfficeGrip haalt u dit in huis.

Wij helpen u met het opzetten van uw ICT-omgeving en zorgen voor degelijke ondersteuning en onderhoud van uw ICT-werkplekken. Hardware, software en verschillende applicaties sluiten naadloos op elkaar aan en worden professioneel beheerd.

Systeembeheer

Ict-systemen goed onderhouden wordt een steeds grotere uitdaging door snelle ontwikkelingen en groeiende wensen van gebruikers. Ook leveranciers brengen regelmatig kleine updates uit dankzij de groeiende populariteit van agile-methodieken. Wanneer u de garantie wilt dat uw systemen gezond blijven is het uitbesteden van uw ict-beheer dé oplossing. U kunt zich vervolgens richten op het verbeteren en vernieuwen van uw ict-voorzieningen, terwijl een ervaren beheerteam waakt over uw ict-omgeving.

OfficeGrip staat al jaren garant voor degelijk systeembeheer aan het MKB in Eindhoven en de rest van Nederland. Onze diensten zijn proactief en preventief, waardoor problemen worden voorkomen, of vroegtijdig gesignaleerd. Het onderhoud van uw netwerk wordt veelal buiten kantoortijden uitgevoerd, zodat u geen hinder ondervindt van de dagelijkse werkzaamheden.

Onze diensten bieden wij aan voor een vaste prijs per maand. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de automatisering. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw computers altijd beschikbaar zijn en de IT-voorzieningen optimaal worden benut.
Daarbij staat onze helpdesk voor u klaar om te assisteren in geval van vragen en of problemen.

Server beheer

Uw data zijn uw grootste goed. Daarom vinden we het bij OfficeGrip belangrijk uw data goed en overzichtelijk op te slaan op efficiënte, betrouwbare en stabiele servers. Dat kan via één of meerdere fysieke servers binnen uw organisatie op locatie of via de serveromgeving in ons datacentrum.
In de laatste situatie hoeft u zelf geen gekoelde en stofvrije ruimte in te richten en te onderhouden. Daarnaast hoeft u ook de stroomtoevoer niet te verzorgen. Dat regelt OfficeGrip allemaal voor u.
Gaat u liever voor de eerste mogelijkheid, dan helpen onze experts u met de inrichting ervan. We kijken naar uw wensen, behoeftes en huidige ICT-omgeving en brengen alle factoren in kaart om u vervolgens te adviseren. Had u bijvoorbeeld al gedacht aan een back-up?
Deze en andere zaken nemen onze experts allemaal met u door.

Netwerkbeheer

Zoekt u ook een jonge frisse organisatie dat uw netwerkbeheer uit handen kunt nemen en wilt u aan de hand van een vrijblijvend gesprek eens kijken wat alle mogelijkheden zijn, dan bent u bij OfficeGrip op uw plaats. Onze professionals kunnen u compleet begeleiden bij het overhevelen van het netwerkbeheer naar OfficeGrip, maar u kunt ook terecht voor alleen advies. OfficeGrip ontzorgt u in ieder geval maar al te graag van alle IT zaken die u waarschijnlijk veels te veel tijd kosten. Veel ondernemers vinden het een grote stap om de IT zaken uit handen te geven. Dit is het echter niet. Nemen ondernemers eenmaal de beslissing om het netwerkbeheer uit handen te geven dan voelt dit als een echte opluchting.

Servicedesk

De servicedesk van OfficeGrip is volledig ingericht op het ondersteunen van organisaties die in sterke mate afhankelijk zijn van een goed functionerende ICT omgeving. Onze servicedesk medewerkers zijn verantwoordelijk voor de registratie, classificatie en de correcte en consistente afhandeling van incidenten. Tevens is het proactief identificeren en onderzoeken van problemen een onderdeel van de werkzaamheden die uitgevoerd worden door de OfficeGrip servicedesk.

Naast realisatie van projecten kunt u ook zeker zijn van goede nazorg en ondersteuning. Via onze telefonische helpdesk en remote support bent u verzekerd van direct ondersteuning bij vragen en problemen. En dat alles voor een vast bedrag per maand.

Maak nu een vrijblijvende afspraak!

De beste manier van systeembeheer / netwerkbeheer is als uw externe automatiseringsbedrijf aanvoelt als een deel van uw eigen organisatie. Een vast team dat uw taal spreekt, uw mensen kent en weet wat belangrijk is voor uw organisatie. Wij beschouwen uw netwerk als dat van ons en handelen daar als automatiseringsbedrijf ook naar. Wij zijn graag uw IT partner!

Wilt u meer weten over de automatiserings-mogelijkheden van OfficeGrip? Heeft u interesse in een betrouwbare, voordelige ict-partner? Heeft u misschien nog vragen die wij kunnen beantwoorden?
Neem dan contact met ons op door te bellen met 088 47 47 400 of te mailen naar info@officegrip.nl of ga naar onze contact-pagina en laat een bericht achter!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!