OfficeGrip_logo

Laat uw onderneming groeien met deze nieuwe zakelijke apps van Office 365

Vorige maand kondigde Microsoft aan dat Microsoft Connections, Microsoft Listings, Microsoft Invoicing en het Office 365 Business Center nu algemeen beschikbaar zijn als onderdeel van Microsoft 365 Business en Office 365 Business Premium. De nieuwe apps zullen als eerste worden geïmplementeerd bij klanten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada. In dit blogbericht kijken we alvast vooruit naar de mogelijkheden van de nieuwe apps voordat ze worden uitgerold in Nederland. 

Deze apps – samen met Microsoft Bookings, Outlook Customer Manager en MileIQ – bieden u zeven nieuwe manieren om uw klantrelaties te beheren en uw bedrijf uit te bouwen. Ook heeft Microsoft nieuwe intelligente functionailteiten toegevoegd aan MileIQ die autoritten automatisch als zakelijk of persoonlijk voor u classificeren.

Laten we eens nader bekijken hoe de apps u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien door nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te koesteren en u te helpen uw bedrijf te runnen met eenvoudige manieren om te factureren, afspraken in te plannen en mijlen te volgen – alles vanaf één locatie.

Hulpmiddelen om uw bedrijf te laten groeien

Zorg voor klantrelaties, maak e-mailmarketingcampagnes en help nieuwe klanten u gemakkelijker te vinden met Microsoft Listings, Microsoft Connections en Outlook Customer Manager.

Microsoft Listings, Microsoft Connections en Outlook Customer Manager helpen u contact te leggen met klanten om uw bedrijf te laten groeien.

Microsoft Listings: Nieuwe klanten aantrekken door uw bedrijf vanuit één plek te vermelden op Facebook, Google, Bing en Yelp. Zorg ervoor dat uw bedrijfsinformatie en merk, inclusief naam, adres, telefoonnummer, website, openingstijden en logo, consistent zijn op deze sites. Houd ook eenvoudig de overzichten en recensies van uw bedrijf in één oogopslag bij.

Microsoft Connections- Stuur professionele e-mails voor marketingdoeleinden die uw merk onder de aandacht brengen en de verkoop stimuleren. Betrek huidige klanten met nieuwsbrieven en aankondigingen die hen eraan herinneren om een bezoek te brengen aan uw website. Stel gemakkelijk incentives in zoals refer-a-friend kortingen om huidige klanten te belonen voor verwijzingen, zodat u meer zaken kunt doen met nieuwe klanten.

Outlook Customer Manager -Laat uw relaties groeien met een eenvoudige, slimme oplossing voor klantenbeheer. Krijg snel toegang tot alle klantinformatie – e-mails, vergaderingen, oproepen, notities, taken, deals, herinneringen en deadlines – direct naast uw inbox zodat u minder tijd kwijt bent aan het beheren van gegevens en het navigeren door meerdere schermen en meer tijd aan het uitbreiden van klantenrelaties.

Hulpmiddelen om uw bedrijf te runnen

Verzend facturen en indicatieve offertes, beheer klantafspraken en houd uw kilometers bij met Microsoft Invoicing, Bookings en MileIQ.

 

Microsoft Invoicing, Bookings en MileIQ helpen u uw bedrijf efficiënter te runnen.

Microsoft Invoicing: Genereer prognoses en facturen die er professioneel uitzien. Krijg snel betaald met online betalingen, houd in behandeling en deelbetalingen bij, vind snel conceptschattingen en eerdere facturen, stel verkoopbelasting en kortingen in en zet snel schattingen om in facturen – en dat alles in een paar klikken.

Bookings: Beheer eenvoudig uw klantafspraken. Stel uw klanten in staat om het gewenste tijdslot te kiezen via een eenvoudig op te stellen reserveringspagina met ingebouwde Facebook-integratie. Bookings voegt ook automatisch afspraken toe aan de agenda’s van uw medewerkers die automatisch worden bijgewerkt bij het opnieuw inplannen of annuleren.

MileIQ -Houdt uw kilometers bij op een eenvoudigere, slimmere manier met automatische ritdetectie, kilometerregistratie en uitgebreide rapportage. Classificeer de reis als zakelijk of persoonlijk in één keer. Microsoft heeft ook nieuwe intelligentiekenmerken toegevoegd die u waardevolle tijd besparen door reizen automatisch als zakelijk of persoonlijk te classificeren op basis van uw werktijden en stations die u vaak neemt.

Volg zakelijke activiteiten

Het Business Center fungeert als een centraal toegangspunt en dashboard voor de apps, die de hulpmiddelen samenbrengen die u helpen uitstekende service te bieden aan uw huidige en potentiële klanten, waaronder Microsoft Connections, Microsoft Listings, Microsoft Invoicing en Bookings. U kunt belangrijke bedrijfsstatistieken bijhouden, zoals totale en openstaande facturen, e-mailabonnees, online vertoningen en totale boekingen om vast te stellen wat werkt en wat niet, zodat u het meeste uit uw tijd kunt halen.

 

Het Business Center helpt u op de hoogte te blijven van activiteiten in de zakelijke apps om u tijd te besparen.

Ermee starten

Omdat deze zakelijke apps deel uitmaken van Office 365, is het starten van een bedrijf net zo eenvoudig als klikken op een knop in Outlook of het verkennen van een nieuwe tegel op de startpagina van Office.com. Het is niet nodig om meerdere aanmeldingen te beheren of gegevens over te zetten tussen verschillende hulpprogramma’s: met uw Office 365-aanmelding heeft u toegang tot alle apps. De apps gebruiken gegevens die al in Office 365 aanwezig zijn, zoals e-mailgegevens en agenda-vrij/bezetinformatie, om een eenvoudige en geïntegreerde ervaring mogelijk te maken. Het beste van alles is dat de zakelijke apps zonder extra kosten worden opgenomen in Microsoft 365 Business- en Office 365 Business Premium-abonnementen.

U weet dat Microsoft het Business Center uit heeft gerolt in Nederland wanneer deze wordt weergegeven op de startpagina van Office.com – dit betekent dat de apps voor u klaar staan om te gebruiken. Als dit niet het geval is, is het Business Center nog niet beschikbaar in Nederland. Als je graag zo snel mogelijk aan de slag wilt, kun je lid worden van First Release , waarmee je snel toegang hebt tot de apps en je ook vroege toegang hebt tot nieuwe functies terwijl we deze de komende maanden toevoegen.

Microsoft Connections, Microsoft Listings, Microsoft Invoicing, Business center en MileIQ zijn momenteel alleen beschikbaar in de VS, Engeland en Canada. Bookings en Outlook Customer Manager zijn wereldwijd beschikbaar.

Microsoft is ervan overtuigd dat deze hulpmiddelen u zal helpen nieuwe klanten binnen te halen en uw bedrijf gemakkelijker te beheren, zodat u meer van het werk kunt doen waar u van houdt.

 

Veel Gestelde Vragen

V. Wanneer zijn Microsoft Connections, Microsoft Listings, Microsoft Invoicing, MileIQ en het Business Center beschikbaar in andere landen?

A. Microsoft werkt eraan haar aanbod uit te breiden naar andere landen en regio’s en zal tijdlijnen delen wanneer ze dichter bij die datums komen.

V. Kan ik bepalen welke gebruikers in mijn organisatie toegang hebben tot deze apps?

A. Ja, de globale beheerdersrol van Office 365 bepaalt wie toegang heeft tot deze apps, behalve MileIQ. Standaardgebruikers hebben standaard toegang tot Bookings en Outlook Customer Manager, maar niet tot Microsoft Connections, Microsoft Listings en Microsoft Invoicing. Ze kunnen rechtstreeks vanuit het Business center om toegang vragen. Global admins kunnen hun verzoek accepteren of weigeren via Beheerdercentrum > Instellingen > Services en invoegtoepassingen > Business center .

V. Zullen extra Office 365-abonnementen zoals E3 en E5 zakelijke apps bevatten?

A. Microsoft weet dat veel kleine bedrijven abonneren op E3- en E5-plannen voor geavanceerde mogelijkheden en ze werken eraan om de apps aan deze plannen te laten voldoen.

V. Hoe activeer ik het MileIQ-voordeel van mijn Office 365 Business Premium- of Microsoft 365 Business-abonnement?

A. Bezoek www.mileiq.com/office365 om een nieuwe MileIQ account aan te maken of log in met uw bestaande, en voer vervolgens uw Office 365-referenties in zodat zij uw abonnement-voordeel kunnen activeren.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!