OfficeGrip_logo

Live-evenement mogelijkheden komen naar Microsoft 365 toe

Vorige week heeft Microsoft aangekondigd dat gebruikers van Microsoft 365 nu zowel live als on-demand evenementen kunnen produceren voor medewerkers binnen uw organisatie. Live-evenementen stellen makers in staat om de inhoud die wordt uitgezonden naar een publiek te produceren en beheren. Deelnemers kunnen in real-time deelnemen, met high-definition (HD) video en interactieve discussies, of deze later inhalen met krachtige AI-functies die de inhoud van de evenement opname weergeeft wanneer het u uitkomt. 

U kunt een live-evenement maken in Microsoft Stream, Microsoft Teams of Yammer – waar uw publiek, team of community zich ook bevindt. Het evenement kan zo eenvoudig of zo geavanceerd zijn als u wilt. Voor losse presentaties en panels kunt u webcams, inhoud en scherm delen gebruiken. Voor meer formele evenementen kunt u een productie van studiokwaliteit streamen.

Deelnemers ontvangen meldingen over evenementen en kunnen deelnemen aan de gebeurtenis op verschillende apparaten, op mobiel of internet. Tijdens het bekijken van het live-evenement, kunt u deelnemen aan discussies met andere aanwezigen en presentatoren. Tijdens het evenement kunnen producenten meningen en betrokkenheid monitoren.

Na het evenement, in de video on demand, biedt Microsoft 365 intelligente functies zoals:

  • De tijdlijn van de spreker maakt gebruik van gezichtsherkenning om vast te stellen wie er spreekt, zodat u gemakkelijk naar een bepaalde spreker in de opname kunt springen.
  • Speech-to-text en ondertiteling
  • Transcript zoeken en tijdcodes laat je snel momenten vinden die er toe doen in een video.

 

Live-evenementen, geïntegreerd met Microsoft 365, maken nieuwe scenario’s mogelijk voor medewerkersbetrokkenheid en communicatie. Live-evenement mogelijkheden zullen vanaf de komende weken beschikbaar zijn in preview modus. Tijdens de preview worden deze mogelijkheden uitgerold naar Stream, Yammer en Microsoft Teams. en zullen de mogelijkheden verbeterd worden op basis van feedback van klanten, zodat de functies algemene beschikbaar worden later dit jaar.

Deze video geeft u een technisch overzicht van live evenementen en andere recente innovaties in Stream.

 

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!