OfficeGrip_logo

Maak en beheer je mindmaps nu in Microsoft Teams met MindMeister

Door MindMeister te gebruiken in Microsoft Teams, legt u eenvoudig waardevolle ideeën vast die u in uw gesprekken tegenkomt en verandert u ze in visuele projectplannen die u op elk gewenst moment kunt raadplegen. Mindmaps tonen alle belangrijke informatie over een onderwerp op één pagina , zodat u eenvoudig belangrijke punten kunt bekijken en bijwerken

 

Pic 1.png

 

Wat is MindMeister voor Microsoft-teams?

Iets meer dan een jaar geleden lanceerde Microsoft MindMeister voor Microsoft Teams. De integratie, die tot nu toe een van de populairste is geworden, bracht collaboratieve mindmapping tot stand in de Teams-app, waarmee u ideeën kunt brainstormen en projectplannen in realtime met uw teamleden kunt visualiseren .

Met MindMeister voor Microsoft Teams, kunt u:

  • Maak nieuwe mindmaps vanaf nul of open bestaande
  • Voeg één of meerdere mindmaps toe aan de kanalen van uw team
  • Werk mindmaps samen met uw teamleden samen
  • Bekijk mindmaps als dynamische presentaties

 

En dankzij de meest recente update kun je nu ook je hele MindMeister-dashboard direct in Microsoft Teams bekijken, zodat je al je mindmaps kunt organiseren en beheren zonder tussen de twee tools te hoeven schakelen.

Wat is het MindMeister-dashboard?

Het MindMeister-dashboard geeft een overzicht van alle mindmaps die u heeft gemaakt of die met u zijn gedeeld. Dankzij onze meest recente update heb je nu toegang tot je MindMeister-dashboard in Microsoft Teams, met behulp van een persoonlijk tabblad.

Met het MindMeister-dashboard kunt u:

  • Bekijk al je mindmaps in een oogopslag
  • Vind en open snel kaarten die in verschillende kanalen zijn gemaakt
  • Eenvoudig kaarten dupliceren, exporteren of verwijderen
  • Organiseer kaarten in een mappenstructuur
    MindMeister dashboard small.gif

Het MindMeister-dashboard gebruiken in Microsoft Teams

Zodra uw team de voordelen heeft ervaren van het gebruik van mindmaps, wordt u mogelijk dagelijks uitgenodigd voor kaarten, van strategiekaarten tot vergadernotities en van brainstormsessies tot volwaardige projectplannen. Om alles overzichtelijk te houden, kunt u nu het MindMeister-dashboard gebruiken om een mappenstructuur in te stellen volgens uw eigen behoeften.

 

Maak een nieuwe map.gif

Mindmaps gemaakt binnen een Microsoft Teams-kanaal worden standaard automatisch toegevoegd aan een map met de naam “Microsoft Teams”. Je kunt de kaarten daarin bewaren of ze naar een andere map op je dashboard verplaatsen nadat ze zijn gemaakt.

Tip: Als u een kaart van de ene map naar de andere wilt verplaatsen, sleept u de kaart naar de gewenste map of klikt u op de ellips in de rechterbovenhoek van de kaartminiatuur en selecteert u ‘Verplaatsen’ in het menu.

Kaarten.gif verplaatsen

Natuurlijk weerspiegelt het dashboard dat u in Microsoft Teams ziet het dashboard dat u al kent van uw MindMeister-account, toegankelijk via www.mindmeister.com en wordt het in real-time gesynchroniseerd, zowel met de website als met de mobiele apps van MindMeister .

Download MindMeister voor Microsoft Teams en begin mindmapping met je team!

Hoe de app te installeren?

Klik op https://appsource.microsoft.com/en-us/product/office/WA104381116?tab=Overzicht

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer weten over Microsoft Teams?

Download dan gratis onze ultieme Microsoft Teams gids

Ultieme Microsoft Teams Gids eBook

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!