OfficeGrip_logo

Maak IT eenvoudiger met de laatste updates van Windows Autopilot

Het doel van Windows Autopilot is om nieuwe Windows 10 apparaten zo snel en eenvoudig mogelijk te kunnen inzetten. Windows Autopilot doet dit door ingewikkelde ontwikkeling, behoud en laad processen te elimineren. Door deze ‘efficiency’ maakt Autopilot het mogelijk om Windows 10 optimaal en snel af te leveren voor uw gehele bedrijf. Met een paar eenvoudige klikken worden alle devices klaargestoomd voor gebruik in uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat er kostbare tijd wordt bespaart, die u vervolgens kan besteden aan andere zaken. Windows Autopilot zorgt er niet alleen voor dat Windows 10 snel kan worden geïmplementeerd. De software draagt ook bij aan een fantastische ervaring die eenvoudig is in gebruik voor zowel de gebruikers als de IT-manager.

Met de laatste updates wordt het gebruiken van Windows Autopilot nog eenvoudiger. De volgende mogelijkheden zijn toegevoegd: 

Automatisch implementeren: de huidige Windows Autopilot software vraagt de gebruiker naar basis gegevens zoals regio, taal & toetsenbord. Met de nieuwe automatische implementatie functie wordt het mogelijk om devices in zijn geheel te voorzien van Windows 10, zonder dat er verdere gegevens moeten worden verschaft.  Windows 10 wordt door Autopilot volledig opgeleverd, dit betekent dus veilig en klaar voor gebruik. Het enige wat u moet doen is uw apparaat aanzetten.

Windows Autopilot reset: Met deze mogelijkheid wordt het ‘zero-touch IT’ proces nog uitgebreider. Windows Autopilot reset maakt het mogelijk om een apparaat die een nieuwe gebruiker krijgt in zijn volledigheid te resetten en klaar te maken voor gebruik. Via Microsoft Intune kan het gehele apparaat klaar worden gemaakt voor de volgende gebruiker, met één druk op de knop. En dit allemaal zonder het apparaat in kwestie fysiek aan te raken.

Microsoft Autopilot kan dus gezien worden als een echte ‘game-changer’.  In een snelle wereld waar alles draait om efficiency en veiligheid is Microsoft Autopilot een tool die de dagelijkse gang van zaken eenvoudiger kan maken.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!