OfficeGrip_logo

Maak kennis met Microsoft 365

Vorige week werd Microsoft 365 onthuld door Satya Nadella tijdens Microsoft Inspire 2017. Microsoft 365 brengt Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EMS) samen in één abonnementsvorm. Hiermee levert Microsoft een complete, intelligente en veilige oplossing waarmee werknemers gemakkelijk uit de voeten kunnen. Microsoft wilt hiermee laten zien dat wanneer ze ontwerpen, bouwen en uitrollen ze altijd de behoeftes en benodigdheden van haar klanten in de moderne werkplek in ogenschouw houdt. 

De werkplek verandert, of het nu gaat om veranderende verwachtingen van werknemers, diversere en wereldwijde actieve teams of een steeds complexer wordend bedreigings-landschap. Microsoft heeft naar deze trends gekeken en ziet hierin een nieuwe werk cultuur ontstaan. Organisaties zijn op zoek naar innovatieve technologie om deze moderne manier van werken te kunnen omhelzen.
Met meer dan 100 miljoen maandelijks actieve zakelijke gebruikers van Office 365 en meer dan 500 miljoen Windows 10 apparaten in gebruik heeft Microsoft een unieke positie om bedrijven te ondersteunen in het helpen van hun medewerkers, het laten groeien van hun bedrijf en innovatie.

Om de zakelijke behoeftes van de grootste ondernemingen tot de kleinste bedrijven beter te faciliteren is er nu Microsoft 365 Enterprise en Microsoft 365 Business. Microsoft 365 Enterprise is ontworpen voor grote organisaties en integreert Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise en Enterprise Mobility + Security om werknemers te helpen creatief en veilig samen te werken.

Microsoft 365 Enterprise:

 • Stimuleert creativiteit door mensen met inkt, stem en touch te laten werken ondersteunt door tools die gebruik maken van AI en machine learning.
 • Biedt de breedste en diepste set apps en diensten met een universele toolkit voor teamwork waardoor gebruikers flexibiliteit en keuze krijgen in hoe ze verbinden, delen en communiceren.
 • Vereenvoudigt IT door het samenbrengen van gebruikers, apparaten, apps en diensten.
 • Helpt met het veiligstellen van klantdata, bedrijfsdata en intellectueel eigendom met ingebouwde, intelligente beveiliging.

 
Microsoft 365 Enterprise wordt aangeboden via 2 abonnementen; Microsoft 365 E3 en Microsoft 365 E5. Beiden zijn beschikbaar sinds 1 augustus 2017. Microsoft 365 Enterprise is gebouwd op het fundament van de zeer succesvolle Secure Productive Enterprise welke Microsoft 365 Enterprise in de toekomst zal gaan vervangen.

Microsoft 365 Business is ontworpen voor MKB bedrijven met meer dan 300 gebruikers en integreert Office 365 Business Premium met op maat gemaakte veiligheid en management functies van Windows 10 en Enterprise Mobility + Security.

Microsoft 365 Business:

 • Helpt bedrijven meer gedaan te krijgen door medewerkers, klanten en leveranciers beter met elkaar te verbinden.
 • Stelt medewerkers in staat om meer werk gedaan te krijgen vanaf elke locatie op elk apparaat.
 • Beschermt bedrijfsdata op alle apparaten met beveiliging die altijd actief is.
 • Vereenvoudigt het instellen en beheren van apparaten en diensten voor medewerkers via één IT console.

 
Microsoft 365 Business zal beschikbaar worden in preview modus vanaf 2 augustus 2017. Het zal algemeen beschikbaar worden wereldwijd in kwartaal drie van 2017.

Als onderdeel van de betrokkenheid die Microsoft heeft met MKB bedrijven hebben ze ook de preview aangekondigd van 3 op maat gemaakte applicaties voor Office 365 Business Premium en Microsoft 365 Business:

 • Microsoft Connections – Een eenvoudig te gebruiken email marketing dienst.
 • Microsoft Listings – Een simpele manier om je bdrijfsdat op top sites te publiceren.
 • Microsoft Invoicing – Een nieuwe manier om professionele facturen te maken.

 
En dan heeft Microsoft ook nog aangekondigd dat haar kilometer registratie app, MileIQ nu ook wordt inbegrepen bij Office 365 Business Premium.

We zijn erg benieuwd en enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en hoe Microsoft 365 organisaties kan helpen te groeien en innoveren.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!