OfficeGrip_logo

Meerdere gebruikers toevoegen aan één taak in Microsoft Planner vanaf nu mogelijk

Vanaf vandaag kunnen Microsoft Planner gebruikers meerdere mensen toevoegen aan één taak. Dit was eerder niet mogelijk en stond aan de top van de lijst op planner.uservoice.com. Dit houdt in dat deze functionaliteit zeer in trek was bij vele gebruikers van Microsoft Planner. Gebruikers kunnen meer dan één gebruiker toewijzen aan een taak in Planner en elke gebruiker aan wie de taak is toegewezen krijgt deze te zien op zijn Mijn Taken pagina. 

 

Zoals Microsoft zelf maar al te graag verteld maken ze het hun doel om samenwerking te bevorderen en ze blijven daarom bezig om functionaliteiten en verbeteringen door te voeren die gebruikers graag willen zien. Je kunt zelf ook je feedback geven over de functionaliteiten van Planner op de eerder genoemde feedback pagina op planner.uservoice.com.

Wat is Microsoft Planner?

Microsoft Planner biedt mensen een simpele en zeer visuele manier om teamwork te organiseren. Planner maakt het makkelijk voor je team om nieuwe plannen te creëren taken te organiseren en verdelen, bestanden te delen, te chatten over wat je maar wilt en op de hoogte te blijven van de vooruitgang die er wordt geboekt. Office 365 Planner kan gebruikt worden om een marketing evenement te managen, over nieuwe ideeën te brainstormen, een klantbezoek voor te bereiden of alleen je team effectiever te organiseren.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!