Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

meerdere-gebruikers-toevoegen-microsoft-planner

Meerdere gebruikers toevoegen aan één taak in Microsoft Planner vanaf nu mogelijk

Vanaf vandaag kunnen Microsoft Planner gebruikers meerdere mensen toevoegen aan één taak. Dit was eerder niet mogelijk en stond aan de top van de lijst op planner.uservoice.com. Dit houdt in dat deze functionaliteit zeer in trek was bij vele gebruikers van Microsoft Planner. Gebruikers kunnen meer dan één gebruiker toewijzen aan een taak in Planner en elke gebruiker aan wie de taak is toegewezen krijgt deze te zien op zijn Mijn Taken pagina.

Zoals Microsoft zelf maar al te graag verteld maken ze het hun doel om samenwerking te bevorderen en ze blijven daarom bezig om functionaliteiten en verbeteringen door te voeren die gebruikers graag willen zien. Je kunt zelf ook je feedback geven over de functionaliteiten van Planner op de eerder genoemde feedback pagina op planner.uservoice.com.

samen-sterker-met-geintegreerde-samenwerkingssuite

Download nu het gratis eBook

Samen sterker met een geïntegreerde samenwerkingssuite

Download het nieuwe eBook en leer hoe je makkelijker kunt communiceren en hoe je jezelf tijd, geld en stress bespaart met een geïntegreerd samenwerkingsplatform van Microsoft.

DOWNLOAD NU!

Wat is Microsoft Planner?

Microsoft Planner biedt mensen een simpele en zeer visuele manier om teamwork te organiseren. Planner maakt het makkelijk voor je team om nieuwe plannen te creëren taken te organiseren en verdelen, bestanden te delen, te chatten over wat je maar wilt en op de hoogte te blijven van de vooruitgang die er wordt geboekt. Office 365 Planner kan gebruikt worden om een marketing evenement te managen, over nieuwe ideeën te brainstormen, een klantbezoek voor te bereiden of alleen je team effectiever te organiseren.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback