OfficeGrip_logo

Met MyAnalytics-porren werk je slimmer met datagestuurde samenwerkingstips in Outlook

Het samenstellen van betere teams begint met transparante, datagedreven communicatie, maar niemand is perfect en het volhouden van goede samenwerkingsgewoonten kan een uitdaging zijn in in een baan met een hoog tempo. Porren (nudges) in MyAnalytics kunnen helpen om de kloof te dichten door vriendelijke, datagestuurde samenwerkingstips te bieden die te voorschijn komen terwijl u aan het werk bent in Office 365. 

De gebruiker ziet een melding over een uitnodiging voor een vergadering die hen port om tijd vrij te maken voor gericht werk.

Vanaf deze zomer worden vier typen MyAnalytics-porren zichtbaar in Outlook tijdens het lezen en opstellen van e-mails en vergaderingsuitnodigingen.

Krijg meer focustijd – Uitdagend, innovatief werk vereist een grote focus en onverdeelde aandacht. Omdat uw agenda vol loopt met vergaderingen, zal MyAnalytics u eraan herinneren om tijd vrij te maken voor gericht werk, voordat u nieuwe uitnodigingen accepteert. Je kunt beschikbare tijden zien en deze blokkeren zonder je inbox te verlaten. MyAnalytics zal u ook op de hoogte stellen wanneer een vergaderingsuitnodiging in conflict is met een blok van focustijd die u al heeft gepland.

Efficiëntere vergaderingen uitvoeren – Vergaderingen zijn nodig om werk af te krijgen, maar vaak nemen ze de hele week in beslag, waardoor er weinig tijd overblijft voor ander werk. Tijdens het maken en ontvangen van uitnodigingen voor vergaderingen, zal MyAnalytics u aansporen om goede vergaderingsgewoonten in de praktijk te brengen en kostbare uren te besparen. MyAnalytics stelt je ook op de hoogte wanneer een vergaderingsuitnodiging conflicteert met een tijdsblok voor geconcentreerd werken dat je al hebt ingepland.

Beperk de impact van uw overuren op collega’s – Vorig jaar kondigden we aan dat MyAnalytics de impact van je overuren op collega’s samenvat. Nu zal MyAnalytics je actief pushen om te voorkomen dat je binnenkomende e-mails stuurt terwijl je ze opstelt naar collega’s die je recentelijk buiten de reguliere werktijden hebt beïnvloed.

Blijf op de hoogte van taken en ongelezen e-mails – MyAnalytics gebruikt al AI om u te herinneren aan taken die u via e-mail beloofde te voltooien voor collega’s (en taken die zij u hadden gevraagd om te doen). Nu brengt MyAnalytics deze herinneringen tevoorschijn terwijl u e-mails van collega’s leest, zodat u belangrijke taken kunt afsluiten voordat u nieuwe aanneemt. MyAnalytics herinnert u ook aan ongelezen e-mail voor uw belangrijke contacten.

Vanaf deze zomer zullen MyAnalytics-gebruikers porren zien in de nieuwste webversie van Outlook. Gebruikers kunnen porren uitschakelen via de MyAnalytics-invoegtoepassing voor Outlook.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!