OfficeGrip_logo

Microsoft 365 voor bedrijven

Veilig werken op afstand

Werken vanuit de cloud

Microsoft 365 implementatie

Met Microsoft 365 creëer je een moderne werkplek voor de gehele organisatie. Werknemers kunnen in de moderne werkplek op een veilige manier toegang krijgen tot bedrijfsgegevens vanaf elke locatie. Met verschillende samenwerkingstools en de bekende Microsoft Office apps wordt het mogelijk om optimaal samen te werken.

Gegevens worden met Microsoft 365 op één centrale plek opgeslagen, waardoor werknemers met verschillende apparaten toegang kunnen krijgen. Werknemers kunnen in Microsoft Teams samen aan deze gegevens werken, waardoor iedereen direct toegang heeft tot de nieuwste gegevens.

Microsoft 365 implementatie

Inbegrepen Microsoft 365 apps en services

Met Microsoft 365 heeft u toegang tot de meest gebruikte Office apps. Werk vanuit de Cloud en ontvang maandelijkse updates om met de meest recente versies te werken. Samenwerken met collega’s wordt gemakkelijker met Microsoft Teams en met 1 TB OneDrive opslag heeft u altijd toegang tot uw bestanden.
Microsoft Office 365 Word

Word

Microsoft Office 365 Excel

Excel

Microsoft Office 365 PowerPoint

PowerPoint

Microsoft Office 365 Exchange

Exchange

Microsoft Office 365 Publisher

Publisher

Microsoft Office 365 Access

Access

Een veilige werkomgeving

Beveiliging is topprioriteit

Een beveiligde werkomgeving is erg belangrijk. Microsoft 365 maakt daarom gebruik van toonaangevende beveiliging om apparaten en de ICT-omgeving veilig te houden. De werkomgeving wordt proactief gemonitord op verdachte activiteiten, waardoor kwaadwillende geen toegang kunnen krijgen.

Met minimale impact op de eindgebruiker is het mogelijk om een beveiligde omgeving te creëren. Door middel van een rechtenstructuur worden alle gegevens optimaal beveiligd binnen de organisatie. Dit zorgt ervoor dat niet iedere werknemer alle documenten kan inzien, maar alleen waartoe hij/zij rechten voor heeft.

Microsoft 365 beveiliging

Veilig gegevens opslaan binnen de organisatie

Met Microsoft 365 worden gegevens op een veilige manier opgeslagen in de cloud. Dit kan een persoonlijke opslagruimte of een gezamenlijke opslagruimte zijn. Deze platformen vervullen allemaal een andere rol.

Gegevens delen met elkaar

Veilige opslaglocaties

Microsoft 365 maakt het mogelijk om gegevens op verschillende manieren op te slaan. Deze gegevens kunnen in een persoonlijke of gezamenlijke opslagruimte worden opgeslagen, afhankelijk van hoeveel mensen er toegang moeten hebben tot een document.

Dit maakt het mogelijk om documenten makkelijk te delen met de juiste personen. Deze personen krijgen op basis rechten toegang tot een gedeelte van de omgeving. De verschillende soorten toegangsrechten maken het mogelijk om gegevens optimaal te beveiligen. 

Microsoft 365 gegevens delen

Verlaag de complexiteit

Beveilig en beheer de complete ICT-omgeving vanuit één centrale plek. Met Microsoft 365 wordt het mogelijk om alle apparaten binnen de organisatie te beheren. Apparatuur kan vanaf de start worden geconfigureerd zonder input van de eindgebruiker, waardoor het makkelijker wordt om de ICT-omgeving in te richten.

Microsoft Intune

Microsoft Intune

Met Microsoft Intune wordt alle bedrijfsapparatuur vanuit één centrale omgeving beheerd. Op deze manier krijgen werknemers op een veilige manier toegang tot bedrijfsgegevens.

Windows Autopilot

Windows Autopilot

Windows Autopilot installeert apparaten direct vanuit de cloud. Gebruikers kunnen sneller aan de slag en worden automatisch in de bedrijfsomgeving ingeschreven.

Spreek een adviseur

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.


    Of bereik ons via de onderstaande gegevens: