Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

Microsoft 365 F1 – een nieuw softwareplan van Microsoft.

Microsoft komt met twee nieuwe oplossingen voor mensen die interesse hebben in een Microsoft 365 pakket. Tijdens de Ignite-conferentie in Orlando Florida van afgelopen week introduceerde Microsoft de formules ‘Microsoft 365 F1’ en ‘ Microsoft 365 education’.

Microsoft 365 F1

De focus van het ‘Microsoft 365 F1’ pakket ligt op “de meer dan 2 miljard eerstelijns werknemers wereldwijd”. Hiermee doelt Microsoft op bijvoorbeeld personeelslieden die rechtstreeks werken met klanten en hierdoor de eerste zijn die contact leggen en hebben met deze klanten. Personen die directe invloed hebben op het productieproces vallen hier ook onder. Onder het nieuwe F1-abonnement vallen ‘Office 365 F1’, ‘Windows 10’ en de ‘Enterprise Mobility’ + Security services.

Microsoft 365 Education

Onder het nieuwe pakket ‘Microsoft 365 Education’ waarvan de focus op studenten ligt, vallen ‘Office 365 Education’, ‘Windows 10’, ‘Enterprise Mobility Suite’, ‘Security Suite’ en ‘Minecraft: Education edition’.
De bedoeling van de nieuwe formules is het uitbreiden van het aanbod van Microsoft 365, waarbij ‘Windows 10’ en ‘Office’ in een pakket worden gestopt. Naast Enterprise en Business worden nu dus ook ‘Education’ en ‘F1’ toegevoegd. Hiermee verdubbelt Microsoft het aantal oplossingen die worden aangeboden als abonnementsvorm. Naar verwachting zal het aantal abonnementsvormen die Microsoft aanbiedt in de loop van de tijd toenemen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback