OfficeGrip_logo

Microsoft Access nu inbegrepen bij Office 365 Business en Business Premium met nieuwe uitbreidingen

Organisaties van verschillende groottes realiseren zich de toegevoegde waarde die data analytics heeft op het besluitvormingsproces. Velen ontdekken ook de noodzaak van database oplossingen zoals Microsoft Access om ze te helpen bij het verzamelen, organiseren en delen van data alsook het maken van rapporten die hierover waardevolle inzichten geven. 

Dit is de reden waarom vanaf deze week Microsoft Access inbegrepen is bij de Office 365 Business en Business Premium abonnementen om de benodigdheden van het midden- en kleinbedrijf tegemoet te komen. Ook worden er een extra set databronnen toegevoegd die kunnen worden geïntegreerd met Access voor Office 365 ProPlus, E3 en E5 abonnees.

Database management voor zowel grote als kleine bedrijven

Access is een geweldige database management oplossing voor kleine bedrijven, omdat het het verzamelen en opslaan van data beschikbaar maakt op de desktop zonder dat je de hulp nodig hebt van een IT administrator. Access stelt mensen in staat bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, data van verschillende bronnen te verzamelen en analyseren en het bijhouden van allerlei data van een klanten contactlijst tot robuust vermogenbeheer.

Al vrij snel zal Access uitgerold worden naar Office 365 Business en Business Premium abonnees. Access zal automatisch worden geïnstalleerd voor deze klanten als onderdeel van hun volgende Office client update. Deze vind plaats tussen 1 december en 30 januari 2017. Access blijft onderdeel van Office 365 ProPlus, E3 en E5 abonnementen.

Nieuwe databronnen in Access

Een set van nieuwe enterprise data connectors zal worden uitgerold naar Microsoft Access begin 2017. Deze nieuwe connectors bevatten o.a. OData Feed, Dynamics CRM, Salesforce en Amazon Redshift en worden beschikbaar voor klanten met een Office ProPlus, E3 en E5 abonnement. Deze nieuwe connectors zorgen dat klanten Access kunnen integreren en uitbreiden naar andere bedrijfsoplossingen en databases. En dit is nog maar het begin; er komen meer nieuwe data bronnen onderweg.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste Microsoft 365 nieuws in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!