Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

microsoft-authenticator-app-verzendt-beveiligings-meldingen

Microsoft Authenticator app verzendt nu ook beveiligingsmeldingen

Een speerpunt van Microsoft is de gebruiker te helpen meer vertrouwen en zichtbaarheid te verkrijgen in zijn/haar persoonlijke Microsoft-accountactiviteiten door beveiligingsmeldingen te geven die worden getoond in de Microsoft Authenticator app.

Wanneer belangrijke gebeurtenissen, zoals een wijziging van het wachtwoord, plaatsvinden in uw persoonlijke Microsoft-account, stuurt Microsoft Authenticator u hiervan een melding. U kunt vervolgens uw accountactiviteit bekijken en acties ondernemen om uw account te beschermen als dat nodig is. Het doel van deze meldingen is om het bewustzijn te vergroten en u te helpen snel te reageren als er onverwachte activiteiten plaatsvinden.

Als u deze beveiligingsmeldingen wilt ontvangen, downloadt u gewoon de Microsoft Authenticator-app. (Zorg ervoor dat u de nieuwste versie gebruikt die beschikbaar is in de App Store.) Stel vervolgens uw persoonlijke Microsoft-account in op de Microsoft Authenticator app.

U ontvangt automatisch meldingen wanneer we gevoelige of ongebruikelijke acties in uw account detecteren, zoals het wijzigen van uw wachtwoord, het toevoegen van een nieuw telefoonnummer of e-mailadres of inloggen vanaf een nieuw apparaat of een ongebruikelijke locatie. Deze meldingen bieden u een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in en controle te houden over uw account.

Auth-app 1.png

Als u een melding ontvangt waar u zich zorgen over maakt, kunt u snel uw accountactiviteit bekijken en de nodige acties ondernemen om uw account te beschermen. Dit kan het wijzigen van uw wachtwoord zijn of het bijwerken van uw contactgegevens voor beveiliging.

 

Auth app 2 V2.png

 

Indien u nog meer vragen heeft, bekijk dan de veelgestelde vragen.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback