Blog

Het laatste nieuws van OfficeGrip

  • 26 april 2016
  • officegrip
  • Nieuws
  • 0
microsoft-extend-support-exchange-server-2007-stopt-beeindiging

Microsoft beëindigt volgend jaar support voor Exchange Server 2007

Vorige week duurde het precies nog een jaar voordat Exchange Server 2007 het einde van zijn support lifecycle heeft bereikt. Voor klanten die gebruik maken van Exchange Server 2007 voor hun email of agenda diensten is het verstandig te beginnen met plannen om de betreffende mailbox data en resources naar Office 365 te migreren of hun infrastructuur te updaten naar een nieuwe versie van Exchange zoals bijvoorbeeld Exchange Server 2016.

Exchange Server 2007

Email server technologie is significant geëvolueerd in de 10 jaar sinds Exchange Server 2007 voor het eerst op de markt verscheen. Moderne Exchange Server versies hebben grote veranderingen in de technologieën die de communicatie tussen Outlook en Exchange Server mogelijk maken opgenomen. Hierdoor is de hybride verbondenheid tussen on-premises Exchange infrastructuur en Office 365 enorm vereenvoudigd waardoor er meer support is voor samenwerkings-scenario’s zoals moderne bijlages.

Microsoft Fasttrack

Gebruikers van Exchange Server 2007 die van deze mogelijkheid gebruik willen maken om hun email te migreren naar Office 365 kunnen gelijk gebruik maken van Microsoft Fasttrack, de speciale dienst voor planning en migratie naar Office 365. Hier komen al organisaties voor in aanmerking met zo weinig als 50 werkplekken.

 OfficeGrip

Officegrip zet uw bedrijf in de cloud. Daarbij passen wij de nieuwste technologie toe van Microsoft. Wij voorzien uw bedrijf van het complete Office365 pakket aangevuld met Sharepoint, Dynamics en de beste trainingen zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe IT-omgeving.

No Comments

Leave a feedback